Nieuws  
( * ) Verplichte Velden
U kunt een bekende attenderen op het artikel. Geef het e-mailadres op van degene aan wie u de link wilt sturen. Daarbij kunt u, als u dat wilt, een commentaar schrijven.
E-mailadres van geadresseerde:*
Uw e-mailadres:*
Commentaar:
Verificatie:*
Geef de code van de afbeelding in exact zoals weergegeven. De code is niet hoofdlettergevoelig en kan geen nul bevatten.
 

Palo Alto Networks breidt het NextWave Partner Program uit. Het vernieuwde partner programma zal de flexibiliteit stimuleren, groei op lange termijn ondersteunen en biedt meer mogelijkheden om diensten van partners uit te breiden.

De uitbreiding van het NextWave Partner Program omvat:

  • Nieuwe winstgevendheidsinitiatieven: Palo Alto Networks introduceert nieuwe opties voor partners om hun activiteiten te laten groeien binnen gestroomlijnde programmaniveaus, gelaagde kortingsstructuren en nieuwe partner incentives gericht op het vergroten van marges en winstgevendheid.
  • Nieuwe partner-gedreven service mogelijkheden: Palo Alto Networks heeft een nieuw Managed Sevices Program, dat partners een duidelijk pad biedt om te profiteren van de snelgroeiende managed services mogelijkheden.
  • Nieuwe systemen en processen: Palo Alto Networks introduceert geautomatiseerde systemen en processen om het zakendoen eenvoudiger te maken. Deze verbeteringen vereenvoudigen het offerte- en goedkeuringsproces om de verkoopcyclus te versnellen en de algemene partnerervaring te verbeteren.


"Onze aanhoudende groei en succes zijn afhankelijk van ons vermogen om ons snel aan te passen aan veranderende klant-, markt- en bedrijfsdynamiek samen met onze partners", zegt Karl Soderlund, senior vice president Worldwide Channels bij Palo Alto Networks. De verbeteringen van het NextWave Partner Program, die vandaag zijn onthuld, onderstrepen onze toewijding aan het kanaal door meer mogelijkheden te bieden om samen uit te blinken en onze gezamenlijke klanten te beschermen tegen succesvolle cyberaanvallen."

Plaats op:
Datum: 5 februari 2019
Bron: Palo Alto Networks
Gerelateerde artikelen  
02-02-2018 Nieuws ION-IP Platinum Partner Palo Alto Networks
17-05-2011 Nieuws ON2IT benoemd tot Authorized Training Centre
28-12-2018 Nieuws Google Cloud en Palo Alto Networks breiden partnerschap uit
02-12-2016 Nieuws Palo Alto Networks vindt malware die inloggegevens steelt
08-11-2017 Video Interview met Palo Alto Networks tijdens Infosecurity 2017
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,83 seconden.