Nieuws  
( * ) Verplichte Velden
U kunt een bekende attenderen op het artikel. Geef het e-mailadres op van degene aan wie u de link wilt sturen. Daarbij kunt u, als u dat wilt, een commentaar schrijven.
E-mailadres van geadresseerde:*
Uw e-mailadres:*
Commentaar:
Verificatie:*
Geef de code van de afbeelding in exact zoals weergegeven. De code is niet hoofdlettergevoelig en kan geen nul bevatten.
 

Met man en macht heeft RCCS Waardetransport afgelopen maand gewerkt om vele klanten van het omgevallen geldtransportbedrijf SecurCash onder te brengen. Met zo’n dertig nieuwe geldtransportauto’s en tientallen personeelsleden erbij gaat het Waddinxveense bedrijf aan een nieuw hoofdstuk beginnen. RCCS heeft honderden klanten – winkeliers en grootwinkelbedrijven – overgenomen, goed voor zo’n 100.000 ritten op jaarbasis.

Terwijl SecurCash afgelopen maand lopende zaken afrondde en gisteren de laatste ritten verzorgde, werkten ze bij RCCS de klok rond om alle voorbereidingen voor de nieuwe situatie te treffen. CEO van RCCS George Rietbergen: “Het was een monsterklus, een enorme uitdaging. Waar half Nederland aan het skiën was, hebben we met ons hele team overuren gemaakt om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen.” Rietbergen denkt dat bijna alle klanten die getroffen waren door het faillissement inmiddels onderdak hebben gevonden.

Hightech
RCCS heeft zo’n 100.000 transporten overgenomen en dat aantal neemt nog toe. Voor enkele duizenden winkels, waaronder vestigingen van Makro, BCC en Kwantum, gaat RCCS vanaf vandaag het geldtransport verzorgen. Onder meer via het speciaal opgerichte Meldpunt Cashafhandeling (www.meldpunt-cashafhandeling.nl) meldden zich vele ondernemers. RCCS kreeg honderden nieuwe klanten. Om hen optimaal te kunnen helpen bij het veilig transporteren van geld zijn tientallen personeelsleden aangenomen.
 
Hierbij gaat het niet alleen om transporteurs, maar ook om ondersteuning van bijvoorbeeld de klantenservice. “Met deze mensen kunnen we de groei aan. Tientallen extra medewerkers op 100.000 ritten lijkt misschien niet zo veel, maar onze geldwagens worden – anders dan bij andere bedrijven – slechts bemand door één persoon. Dat komt omdat we slimmer werken. Dankzij onze innovatieve technologie, een hightech beveiligd systeem, zit er bij ons maar een persoon op de wagen.”
 
Behalve voor het traditionele waardetransport kiezen opvallend veel winkeliers voor de SmartSafes van RCCS. Dat zijn slimme kluizen waarbij met behulp van een gesloten systeem het afgestorte geld meteen beschermd is tegen inbraak. “Daar liggen tientallen aanvragen voor. Nog niet eerder hebben we het daar in een maand zo druk mee gehad.”

Plaats op:
Datum: 1 februari 2019
Bron: RCCS Waardetransport
Gerelateerde artikelen  
02-01-2019 Nieuws Meldpunt Cashafhandeling voor gedupeerde winkeliers
14-01-2019 Nieuws RCCS neemt duizenden transporten SecurCash over
16-08-2019 Nieuws Miljoeneninvestering voor internationale groei RCCS
02-04-2019 Nieuws Overname van SecurCash B.V. door G4S
07-10-2011 Nieuws 'Goedkoop' waardetransport G4S maakt groeispurt
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,82 seconden.