Nieuws  

Axis Communications zal tijdens Integrated Systems Europe 2019 (ISE), dat plaatsvindt van 5 t/m 8 februari 2019 in de RAI Amsterdam, zijn nieuwste portfolio van netwerkaudio-oplossingen presenteren. Deze bieden een breed scala aan slimme functionaliteiten, onder andere gericht op het verbeteren van klantervaring, vereenvoudigen van publieke mededelingen en het verhogen van de veiligheid.

“Axis is al enige tijd actief op de markt voor commerciële netwerkaudio-oplossingen en we krijgen veel positieve feedback van klanten en prospects”, zegt Edwin Beerentemfel, Manager Business Development Middle Europe van Axis Communications. “Bij Axis geloven we sterk in het ontwikkelen van innovatieve oplossingen voor een slimmere en veiligere wereld. Met netwerkaudio voegen we hier een nieuwe dimensie aan toe. Daarbij is audio ook een perfecte en kostenefficiënte aanvulling op onze video-oplossingen. Zo kun je indringers of bezoekers die zich in een verkeerde richting begeven direct waarschuwen met een bericht of alarm via een speaker, erg geschikt voor bijvoorbeeld retailers. Op ISE 2019 laten we graag zien hoe onze geïntegreerde oplossingen bijdragen aan een slimmere en veiligere omgeving.”

Klaar voor gebruik
De netwerkaudiosystemen van Axis Communications zijn gebaseerd op een open standaard, hierdoor eenvoudig te integreren met andere systemen en worden klaar voor gebruik geleverd, o.a. met PoE. De schaalbare systemen zijn gemakkelijk en op afstand te beheren en werken optimaal samen met bestaande (analoge) systemen. Dankzij de intuïtieve user-interface en configuratie kunnen gebruikers direct aan de slag. Hierbij kan gebruik worden gemaakt van een groot aantal videotoepassingen, verschillende muziekstreamingdiensten van vooraanstaande streamingpartners en telecomsystemen met SIP-integratie.

Plaats op:
Datum: 9 januari 2019
Bron: Axis Communications B.V.
Gerelateerde artikelen  
16-01-2020 Nieuws Axis Communications aanwezig op ISE 2020
11-02-2019 Nieuws Axis presenteert de AXIS C8210 Network Audio Amplifier
20-06-2019 Nieuws Axis Partner Summit 2019 geeft kijk op de toekomst
05-11-2019 Nieuws Axis Communications genomineerd voor twee Dutch IT-Channel Awards
06-05-2019 Loopbaan Jeroen Dijkmans van Gunst Account Manager Axis Communications
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,32 seconden.