Nieuws  
 

EndemolShine Nederland heeft de Trend Micro Smart Protection Complete Suite geïmplementeerd om de grip op de beveiliging van endpoints, mobiele apparatuur en data te verstevigen, zonder dat dit impact heeft op de bedrijfskritische systemen. De 700 medewerkers van het bedrijf (circa 200 in vaste dienst en 500 freelancers) kunnen nu veilig werken én het intellectueel eigendom van de formats en de gegevens van kandidaten en deelnemers aan programma’s is optimaal beschermd.

Leon Backbier, Manager ICT bij EndemolShine Nederland: “Onze formats zijn voor veel partijen interessant. We hebben daarom ook regelmatig te maken met phishing- en malware-aanvallen. Natuurlijk willen wij dat onze mensen efficiënt en veilig kunnen werken. Aan de andere kant mag security niet ten koste gaan van de systemen voor video-editing waarmee de programma’s gemaakt worden en willen wij zo min mogelijk downtime. Trend Micro zorgt ervoor dat wij zowel veilig als optimaal ons werk kunnen doen. Onze volledige omgeving is goed beschermd, van cloud services tot werkplekken.”

EndemolShine is nu in staat om de beveiliging centraal te beheren met de Trend Micro Smart Protection Complete Suite en heeft geen losse security-oplossingen meer nodig. De oplossing biedt het bedrijf complete en proactieve beveiliging van server tot endpoint. Via de Control Manager heeft de IT-afdeling altijd een actueel en gedetailleerd beeld van de security-situatie. Hierdoor kan het team proactief en preventief actie ondernemen. Ook geeft het systeem waarschuwingen en aandachtspunten door.

Ook bescherming van data is voor EndemolShine erg belangrijk. Door de GDPR-wetgeving is het van belang inzichtelijk te kunnen maken welke maatregelen worden genomen om de persoonlijke data van allerlei relaties, waaronder kandidaten, deelnemers en journalisten goed te beschermen. De Trend Micro Smart Protection Complete Suite biedt Data Loss Prevention, waardoor EndemolShine Nederland altijd een compleet beeld heeft van zijn data. Eventuele datalekken zijn direct zichtbaar. Daarnaast geeft de suite maximale bescherming van mobiele apparatuur dankzij end-to-end-encryptie. Door data te versleutelen voorkomt EndemolShine datalekken bij diefstal of verlies van smartphones of tablets.

“De beveiliging van de Trend Micro-oplossing is compleet en intelligent. Hierdoor kunnen we ons concentreren op onze kernactiviteiten en krijgen we toch op tijd een signaal als er actie nodig is”, vervolgt Backbier. “Trend Micro informeert ons ook proactief via diverse kanalen over de nieuwste ontwikkelingen en gevaren, zodat we niet voor onaangename verrassingen komen te staan.”

Plaats op:
Datum: 4 januari 2019
Bron: TREND MICRO BeNeLux
Gerelateerde artikelen  
02-10-2009 Nieuws Trend Micro en ASUS sluiten OEM-overeenkomst
15-06-2018 Nieuws Trend Micro breidt zijn container-beveiligingsoplossing uit
21-06-2011 Nieuws Trend Micro snelst groeiende contentbeveiliger
30-09-2008 Nieuws Veilig online winkelen met SecureSite
20-06-2019 Nieuws Trend Micro reikt Partner Awards uit
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,78 seconden.