Nieuws  
 

D-Link heeft haar eerste 100% draadloze camera kit: De mydlinkTM Pro Wire Free Camera Kit (DCS-2802KT-EU). Deze kit biedt gebruikers flexibele en volledige videobewaking voor MKB en thuisgebruikers zonder dat er gaten geboord hoeven te worden voor kabels of dat de camera’s dichtbij een stopcontact geplaatst moeten worden voor stroom. De High Capacity lithium-ion batterijen kunnen tot zes maanden functioneren zonder opgeladen te hoeven worden en de camera’s kunnen door de magnetische bevestigingen vrijwel overal gemakkelijk geplaatst worden.

De compacte camera kit bestaat uit twee draadloze, oplaadbare camera’s en een hub. De camera’s nemen op in 1080p Full HD, hebben een weerbestendige behuizing en hebben ingebouwd nachtzicht tot 7,5 meter. Dit maakt ze ideaal voor 24/7 videobewaking voor zowel binnen als buiten. Het is ontwikkeld voor gemakkelijke installatie zonder dat dit afdoet aan de functionaliteit. De magnetische wand-en plafond bevestiging bieden een zeer flexibele bewaking voor kleine kantoren, bedrijven en huizen. De krachtige lithium-ion batterijen kunnen tot zes maanden werken zonder tussendoor opgeladen te hoeven worden. De hub ondersteunt tot vier camera’s. Gebruikers kunnen de dekking van de videobewaking dus uitbreiden indien dat nodig is.

Met de gratis mydlinkTM app kunnen gebruikers hun huis vanaf hun mobiele apparaat in de gaten houden. Wanneer er ongewone activiteiten op het terrein worden gedetecteerd, wordt er automatisch een berichtje gestuurd. De bewegingsdetectie van de camera met een PIR (passief infrarood) infrarood bewegingssensor verkleinen de kans op een vals alarm aanzienlijk. Wanneer je zo’n bericht ontvangt weet je dan ook zeker dat er daadwerkelijk iets aan de hand is, het detecteert dus geen regen of bewegende wolken. Dankzij de tweeweg-audiofunctie kan de gebruiker ook door de camera’s luisteren en spreken via de mydlinkTM- app.

 

Plaats op:
Datum: 12 december 2018
Bron: D-Link
Gerelateerde artikelen  
02-02-2018 Nieuws D-Link introduceert nieuwe 180 graden HD Wi-Fi bewakingscamera
30-11-2016 Nieuws D-Link komt met nieuwe 3-megapixel bullet outdoor camera
21-04-2006 Nieuws Sony introduceert Intelligente IP high speed dome camera
31-08-2006 Nieuws Draadloze camera D-link biedt continue bewaking voor thuis en kantoor
09-11-2011 Nieuws D-Link: in 2014 meer IP-camera's dan analoge
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,82 seconden.