Nieuws  

Axis Communications organiseert op 11 oktober zijn jaarlijkse Partner Summit voor iedereen die meer wil weten over de producten, totaaloplossingen en strategie van het Zweedse IT-bedrijf. Het event vindt plaats op de inspirerende evenementenlocatie Innovatiekracht in Spijkenisse.
 
Programma
De Axis Partner Summit start om 09:30 uur met een uitgebreid ontbijt. Tijdens het ochtendprogramma komen diverse experts aan het woord tijdens de verschillende technologie- en productupdates. Vervolgens wordt dieper ingegaan op wat Axis doet op het gebied van GDPR en Privacy-by-Design. Na een culinaire pauze kunnen deelnemers vier verschillende breakout-sessies bezoeken. Er is keuze uit sessies over AXIS Companion Line, Axis Camera Station, Axis Audio, Axis Toegangscontrole, radartechnologie en Axis Analytics. De dag wordt afgesloten met een verrassende netwerkwerkborrel.
 
Live demo’s
Tussen de breakout-sessies door zijn demo’s te zien van diverse oplossingen, zoals toegangscontrole, radar in combinatie met AXIS Perimeter Defender, thermische camera’s, audio, AXIS License Plate Verifier, Enterprise networking & cybersecurity en natuurlijk de totaaloplossingen voor medium business met AXIS Camera Station en small business met AXIS Companion Line.
 
“De ontwikkelingen in de markt gaan razendsnel. Voor een optimale samenwerking moeten onze partners niet alleen op de hoogte zijn van onze nieuwste oplossingen, het is ook belangrijk dat ze weten hoe en waar die toegepast kunnen worden. En het blijft niet alleen bij onze oplossingen! Onderwerpen als privacy en cybersecurity zijn van essentieel belang voor alle stakeholders. Van design tot gebruik van een systeem. We organiseren de Axis Partner Summit om onze (potentiële) partners hier uitgebreid over te informeren en natuurlijk om kennis en ervaring met elkaar uit te wisselen. We kijken uit naar een dag vol inspiratie en hopen op 11 oktober veel nieuwe en bestaande partners te mogen ontmoeten in Spijkenisse”, zegt Edwin Roobol, Director Middle Europe van Axis Communications.

Plaats op:
Datum: 6 september 2018
Bron: Axis Communications B.V.
Gerelateerde artikelen  
09-09-2016 Nieuws Nieuwe videobewakingsoplossing voor MKB van Axis
07-07-2016 Nieuws Nieuwe Axis Camera Station S20
01-02-2017 Loopbaan Axis stelt Ernst Westerhoff aan als Business Development Manager Toegangscontrole …
28-05-2018 Nieuws Axis Communications reikt Partner Awards 2018 uit
04-06-2013 Nieuws Axis introduceert ‘betaalbare’ thermische netwerkcamera
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,85 seconden.