Nieuws  
 

Op de persbijeenkomst tijdens de IFSEC 2018 presenteerde Nedap vorige week hun Global Client-programma - Stroomlijning van fysieke toegangscontrole voor multinationals.

In de altijd maar toenemende globaliserende en mobielere zakelijke wereld wordt het steeds belangrijker om veiligheid internationaal op dezelfde manier in te richten. Maar dat is geen eenvoudige taak. Nedap heeft haar Global Client-programma ontworpen om klanten te helpen dit op de juiste manier in te richten en te zorgen dat ze worden beschermd door de allerbeste fysieke toegangscontrole op al hun locaties.

Ons Global Client-programma is een geavanceerd project uitrolsysteem. Het ondersteunt grote multinationals bij het implementeren, onderhouden en updaten van AEOS - het toonaangevende toegangscontrolesysteem - op meerdere internationale sites.

Het zorgt er ook voor dat die toegangscontrole cyber secure, toekomstbestendig en secure by design is, zodat klanten zich altijd kunnen aanpassen aan toekomstige trends en risico's. Het legt de focus op mensen en richt zich op hoe werken voor mensen binnen die multinationals werken, eenvoudiger te maken.

Enkele van de vele voordelen die ons wereldwijde platformprogramma biedt, zijn:
• Standaardisatie
• Flexibiliteit
• Schaalbaarheid
• Kostenbesparingen
• Kortere implementatietijden

AEOS-prestatieoptimalisatie - Toekomstgerichte verbeteringen
Onze focus ligt altijd op de toekomst om ervoor te zorgen dat AEOS-klanten beschikken over een toegangscontrolesysteem dat up-to-date is zonder einde aan levensduur. We investeren consequent in onderzoek en ontwikkeling om dit te bereiken.

In de afgelopen paar jaar heeft dit ertoe geleid dat we 30% van de AEOS-codebase hebben aangepast en aangepast en meer dan 3 miljoen regels met softwarecodes hebben herschreven.
Het resultaat is enorme prestatieverbeteringen. Deze veranderingen voorkomen bijvoorbeeld vertragingen tijdens piekperioden en stellen klanten in staat hun systemen uit te breiden zonder de prestaties te onderbreken.

QR-codes nu beschikbaar voor AEOS - Nieuwe ID's geven meer flexibiliteit
We hebben QR-codes toegevoegd aan de groeiende lijst met ID's die kunnen worden gebruikt met AEOS-toegangscontrole. AEOS-systeemeigenaren kunnen nu een QR-code genereren in AEOS en deze automatisch naar een bezoeker e-mailen zodat ze snel en gemakkelijk toegang krijgen.
Een bezoeker kan bijvoorbeeld een QR-code ontvangen die toegang geeft tot de parkeergarage. Bij aankomst op de parkeerplaats kan de bezoeker meteen binnenkomen. Ze hoeven geen intercom te bellen en te wachten tot deze wordt beantwoord, en de receptionist hoeft niet af te zien van wat ze doen om toe te laten.
QR-codes zijn ook handig wanneer grote aantallen bezoekers worden verwacht, bijvoorbeeld tijdens een evenement. Deelnemers registreren zich online en krijgen hun QR-code per e-mail. Op de dag worden wachtrijen verminderd omdat bezoekers snel verder kunnen gaan door hun QR-code bij de lezer te presenteren.
AEOS QR-codes kunnen worden gelezen door elke QR-codelezer, inclusief de MACE-lezer van IDS.

Plaats op:
Datum: 27 juni 2018
Bron: Nedap Security Management
Gerelateerde artikelen  
25-01-2018 Nieuws Swiss Re kiest voor Nedap
27-09-2018 Nieuws Nedap: 'Security for Life'
02-04-2019 Nieuws Merendeel multinationals vindt eigen toegangscontrolesysteem niet goed
18-04-2013 Nieuws Bavaria kiest Nedap voor integrale beveiligingsoplossing
05-11-2009 Nieuws Stadion FC Twente beveiligd met Nedap AEOS
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,84 seconden.