Nieuws  
 

ARCHOS gaat samenwerken met Liberty, specialist in privacy en veiligheid voor internetgebruikers. Liberty ontwikkelt AIM, een op blockchain gebaseerde oplossing met de Liberty browser, een beveiligde browser en ecosysteem waarbij gebruikers hun persoonlijke informatie kunnen beheren en deel kunnen nemen aan transacties met hun persoonlijke informatie als basis. Liberty heeft de browser herontwikkeld en opgebouwd tot een ecosysteem met adverteerders waarmee gebruikers anoniem hun gegevens kunnen delen met de aangesloten merken en waarvoor ze beloond worden met AIM cryptovaluta. Hoe meer ARCHOS-gebruikers anoniem informatie delen, hoe meer AIM tokens ze verdienen. Liberty verbetert hiermee de balans op het internet in het voordeel van de gebruikers en niet van de onderneming.

Gebruikers van Liberty slaan hun gegevens op in een anonieme database. Zij delen dit en nemen deel aan financiële transacties, maar blijven paradoxaal genoeg volledig ongeïdentificeerd voor merken. Adverteerders kopen toegang tot hun doelgroep met AIM-tokens.

AIM is bedacht als munteenheid die een waarde levert bij uitwisseling. AIM wordt ondersteund door FIAT reserves en gebruikersgegevens. Het bestuur ervan zal worden uitgevoerd door een monetair beleidscomité (MPC) die liquiditeit, stabiliteit en bruikbaarheid van AIM voor alle belanghebbenden onafhankelijk vertegenwoordigt. In de Liberty browser is gepatenteerde SIM & PIN-technologie opgenomen die alle persoonlijke informatie op het apparaat versleutelt. Vanaf het vierde kwartaal wordt deze software voorgeïnstalleerd op een selectie van ARCHOS tablets en smartphones en kunnen de gebruikers ervan een meer privé en beveiligd digitaal leven ervaren, volledig in eigen beheer. ARCHOS-gebruikers hebben de mogelijkheid om hun eigen persoonlijke kluizen te creëren, toegespitst op de online diensten, netwerken en merken die ze vertrouwen en gebruiken. Zij kunnen hun privégegevens opslaan, delen en verhandelen en daarmee hun tegoeden in AIM tokens verhogen.

Enerzijds maken meer dan 4,1 miljard mensen over de hele wereld gebruik van het internet. Naar schatting creëert elk persoon in 2020 elke 2 seconden 1,7 MB aan data. Het verzamelen, het delen en het gebruik van deze privé data is goed voor een industrie ter waarde van zo’n 135 miljard dollar. Aan de andere kant is de internationale verspreiding van cryptovaluta baanbrekend, aldus Dalia research. Het geschatte aantal crypto-gebruikers wereldwijd heeft reeds de kloof van 20 miljoen gepasseerd.

Liberty heeft in minder dan 12 maanden tijd al meer dan 50.000 geregistreerde gebruikers en 10.000 partners in heel Europa.

Zowel privacy als veiligheid zijn een grote zorg voor beide bedrijven. Christopher Johnston, CEO van Liberty voegt hieraan toe: "We zijn erg trots op ARCHOS als partner die bijdraagt aan AIM’s ICO door het promoten van Liberty’s unieke oplossing met zijn ecosysteem van fabrikanten en een aantal van ARCHOS klanten."

De overeenkomst zal worden voltooid met ARCHOS in AIM tokens dat daarmee een enorm vertrouwen uitspreekt in Liberty en in de waarde die AIM tokens zullen hebben in de markt. AIM tokenhouders worden voorgesteld om hun tokens op te slaan op de ARCHOS Safe-T mini.

Plaats op:
Datum: 22 juni 2018
Categorie: Partnerships
Bron: ARCHOS
Gerelateerde artikelen  
12-07-2010 Nieuws Voorzichtig zijn bij reisplanning en gebruik geolocalisatie
26-02-2018 Nieuws McAfee start samenwerking met Samsung en Telef├│nica
24-12-2018 Nieuws G DATA sluit zich aan bij het Cybersecurity Tech Accord
01-12-2016 Nieuws Check Point onthult grote Google security-inbraak
25-05-2018 Nieuws SAP krijgt wereldwijde certificering voor gegevensbescherming
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
´┐Ż 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,87 seconden.