Nieuws  
 

Barracuda heeft zijn PhishLine-productportfolio uitgebreid met een nieuwe editie die bij uitstek geschikt is voor organisaties met minder dan 1000 medewerkers. De nieuwe training is specifiek ontworpen voor distributie door resellers. PhishLine wapent organisaties tegen e-mailfraude, dataverlies en reputatieschade door medewerkers te trainen in het herkennen van geavanceerde phishing-aanvallen. Er zijn nu meerdere versies van PhishLine beschikbaar, afgestemd op de behoeften van organisaties van verschillende grootten.

PhishLine helpt mensen subtiele aanwijzingen te herkennen die erop kunnen duiden dat een e-mail niet is verstuurd door de afzender die erboven staat. Dat gebeurt met een tweeledige aanpak. Om te beginnen brengt een computertraining medewerkers basiskennis bij over de nieuwste technieken die aanvallers gebruiken. Ten tweede integreert PhishLine een training in de bedrijfsprocessen, met gesimuleerde aanvallen die testen of gebruikers op de juiste manier handelen. Met een omvangrijke contentbibliotheek kunnen organisaties snel aan de slag, terwijl uitgebreide rapportages en analyses inzicht bieden in de voortgang.

Barracuda heeft een wereldwijd onderzoek laten doen naar de manier waarop bedrijven omgaan met e-mailsecurity. Daartoe werden 640 professionals ondervraagd die verantwoordelijk zijn voor e-mailsecurity. Enkele bevindingen:

  • 98% van de respondenten zegt dat hun organisatie zou profiteren van extra maatregelen om de beveiliging van e-mail te verbeteren, zoals phishing-simulaties (63%), detectie van social engineering-aanvallen (62%), e-mailversleuteling (60%), data-loss preventie (59%).
  • 77% van de respondenten traint zijn medewerkers. Grote organisaties (meer dan 1.000 medewerkers) bieden vaker deze trainingen dan middelgrote of kleine.
  • Het gedrag van medewerkers is een grotere zorgt voor e-mailbeveiliging (83%) dan ontoereikende tools (16%). Er is echter geen consensus over welk niveau medewerker eerder in een phishing-poging trapt.

Plaats op:
Datum: 7 juni 2018
Bron: Barracuda
Gerelateerde artikelen  
24-09-2018 Nieuws Total Email Protection Bundle van Barracuda
11-07-2018 Nieuws Mimecast neemt Ataata over
22-03-2019 Nieuws De drie meest voorkomende spearphishing-aanvallen
05-03-2019 Nieuws KnowBe4 krijgt investering van KKR
14-09-2018 Nieuws Barracuda Networks sterk in emailbeveiliging
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,83 seconden.