Nieuws  
 

Fortinet heet de overname van Bradford Networks afgerond. Bradford Networks levert geavanceerde oplossingen voor het beheer van de netwerktoegang die een cruciale rol spelen bij BYOD-, IoT- en endpointbeveiliging. De oplossingen van het bedrijf bieden een overzicht van alle endpoints en apparaten binnen het netwerk, dynamisch beheer van de netwerktoegang en geautomatiseerde incidentrespons.

Door de overname maakt Fortinet Security Fabric het verenigen van toegangsbeheer en oplossingen voor IoT-beveiliging eenvoudiger. Grote ondernemingen kunnen daarmee profiteren van verbeterd overzicht op, en beveiliging van hun complexe netwerken. De voordelen zijn onder meer:

  • Integraal, continu en agentloos overzicht op endpoints, gebruikers, vertrouwde en onbekende mobiele apparaten en applicaties en ‘headless’ hardware (apparaten zonder monitor, toetsenbord of andere interactiemechanismen) die toegang tot het netwerk zoeken.
  • Verbeterde IoT-beveiliging dankzij microsegmentatie van apparaten, dynamische indeling van headless apparaten op type en profiel en automatische toepassing van beleidsregels voor het isoleren van onveilige apparaten. Al deze functionaliteit is toegankelijk via een gebruiksvriendelijke web-based user interface.
  • Accurate analyses van netwerkgebeurtenissen en incidentrespons in een paar seconden tijd dankzij integratie met geautomatiseerde workflows die voorkomen dat cybercriminelen zich door het netwerk verplaatsen.
  • Een eenvoudige en kostenefficiënte implementatie dankzij een uiterst schaalbare architectuur die een einde maakt aan de noodzaak van afzonderlijke implementaties op elke locatie binnen geografisch verspreide netwerken.

De technologie van Bradford Networks is geroemd door Gartner en Forrester en met diverse prijzen bekroond. Grote ondernemingen in alle delen van de wereld doen daar een beroep op om zich te beschermen tegen cyberbedreigingen die misbruik proberen te maken van het steeds bredere digitale aanvalsoppervlak.

Plaats op:
Datum: 5 juni 2018
Bron: Fortinet B.V.
Gerelateerde artikelen  
11-01-2017 Nieuws Fortinet lanceert Security Operations Solution
07-02-2017 Nieuws Fortinet breidt de beveiligingsfunctionaliteit van Security Fabric uit
29-10-2018 Nieuws Fortinet neemt ZoneFox over
14-11-2018 Nieuws Fortinet breidt netwerk Technology Alliances-ecosysteem uit
27-09-2016 Nieuws Fortinet introduceert het Fabric Ready Partner Program
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 9,67 seconden.