Nieuws  
 

Huisman, producent van zware constructie-installaties voor de onshore- en offshoresector,  heeft gekozen voor de cybersecuritybenadering en het cloudbeveiligingsplatform van Forcepoint om de digitale transformatie te versnellen. Het beschermen van de mobiele workforce en de waardevolle intellectuele eigendommen is kritisch voor het Huisman-team. Huisman maakte eerder gebruik van de on-premise appliances voor web- en e-mailsecurity van Forcepoint. In 2017 besloot het bedrijf over te stappen op Forcepoint Web Security Cloud en Forcepoint Email Security Cloud.

Patrick Mol, teamleider van het Architectuurteam van Huisman, zegt: “We hebben deze technologie uitgebreid getest en het werkte probleemloos. We kunnen onze eigen policy’s vaststellen, zijn er zeker van dat endpoints beschermd zijn tegen malware en andere bedreigingen, en zijn ervan overtuigd dat onze intellectuele eigendommen veilig zijn.”

De cloudoplossingen van Forcepoint maken het voor Huisman mogelijk om wereldwijd een gestandaardiseerd systeem te gebruiken met overal dezelfde processen. “Dat maakt ook het beheer eenvoudiger”, aldus Mol.De mogelijkheid om makkelijk naar de cloud uit te breiden, heeft verschillende voordelen opgeleverd. “Hoewel de appliances het juiste beveiligingsniveau boden, hadden ze onze regelmatige aandacht nodig. Appliances kunnen nu eenmaal niet zonder onderhoud en updates. Met de cloudoplossing van Forcepoint hebben we hier geen omkijken meer naar. Forcepoint zorgt voor alle updates en upgrades, en wij kunnen ons volledig richten op het bepalen en beheren van alle policy’s. Daarnaast biedt het cloudplatform nieuwe features die de beveiliging weer verder versterken.”

Om alle eindgebruiker-devices te beschermen, koos Huisman voor de unieke direct connect agent-technologie van Forcepoint. Deze technologie lost een lastig probleem op voor bedrijven met een sterk mobiel werknemersbestand. Medewerkers die veel onderweg zijn, beschikken over alle middelen om veilig en betrouwbaar toegang te krijgen tot bedrijfsdata wanneer zij verbonden zijn met het internet of een netwerk van een derde partij.

Mol: “Onze medewerkers kunnen altijd en overal werken zonder bang te hoeven zijn dat data gestolen worden of zoekraken. Alle e-mail- en webverkeer gaat eerst langs de Forcepoint-cloud, waar het op basis van onze policy’s wordt gefilterd. Prestaties zijn geen enkel probleem, omdat Forcepoint overal in de wereld datacenters heeft.”

“De meeste grootschalige cyberaanvallen vinden plaats via e-mail of het web”, zegt Kevin Isaac, vicepresident EMEA van Forcepoint. “Door de inzet van onze cloudoplossingen zijn bedrijven in staat hun digitale bedrijfsmiddelen effectief te beschermen, zonder de noodzaak van hoge investeringen in dagelijks beheer en onderhoud. Zij besparen waardevolle tijd die te gebruiken is om de beveiligingspolicy’s continu te optimaliseren.”

Forcepoint Web Security Cloud en Forcepoint Email Security Cloud zijn onderdeel van het  Human Point System van Forcepoint. Dit systeem is gericht op de mens, wanneer die interacteert met data via verspreide netwerken. De op de mens gerichte beveiligingsmogelijkheden zijn ontwikkeld met maximale inzetbaarheid in het achterhoofd – klanten kunnen een enkel product implementeren, maar ook geïntegreerde technologieën die passen in een bestaande cybersecurityomgeving. De nu verkrijgbare producten zijn beschikbaar op basis van één prijsmodel als SaaS-, hybride of on-premise-oplossing.

Plaats op:
Datum: 16 mei 2018
Bron: Forcepoint
Gerelateerde artikelen  
17-11-2017 Nieuws Forcepoint breidt Human Point System-beveiligingsportfolio drastisch uit
01-03-2017 Nieuws Forcepoint introduceert nieuwe businessunits voor klantinnovatie
11-10-2018 Nieuws Nuvias benoemd tot distributeur voor de Benelux voor Forcepoint
28-04-2016 Nieuws Forcepoint beloont Motiv met een Award of Excellence
08-03-2018 Achtergrondartikelen Mensgerichte security-innovaties van Forcepoint
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,99 seconden.