Nieuws  
 

F5 Networks introduceert op Mobile World Congress een reeks oplossingen voor Internet of Things, 5G en NFV om service providers te helpen met een veiligere, snellere, slimmere dienstverlening. De technologie is met name gericht op het omgaan met de gigantische toename van het dataverkeer dankzij de inzet van 5G en de groeiende aanwezigheid van zakelijke en consumenten IoT-toepassingen.

De introducties betreffen hardware en softwarematige oplossingen die onder andere bescherming bieden tegen DDoS-aanvallen, providers in staat stellen hun net te slicen voor effectiever beheer en het mogelijk maken om op apparaat- en gebruikersniveau security-policies door te voeren. Uit het recente State Of Application Delivery rapport blijkt dat 55 procent van de service providers menen dat IoT de strategisch meest belangrijke trend is de komende twee tot vijf jaar. Meer dan 83 procent heeft digitale transformatie-projecten opgestart, terwijl 56 procent hiervan al gevolgen hadden voor de automation en orchestration van systemen en processen.

De nieuwe BIG-IP il5000 series is een hardwarematige high-end oplossing voor security en services in een compacte form factor (2 RU). Het heeft de hoogst beschikbare laag 4 doorvoer van alle vergelijkbare apparaten voor applicatielevering. De il5000 consolideert verschillende services op één apparaat, inclusief load balancing, TCP/IP optimalisatie, traffic steering, DDoS, CGNAT, DNS en firewall.

Andere introducties zijn de high-performance virtual editions die nu tot 24 vCPU’s ondersteunen en NIC teaming bieden met SR-IOV, waardoor providers maximale prestaties kunnen bieden tegen lagere kosten in cloud- en NFV-omgevingen.


Plaats op:
Datum: 22 februari 2018
Bron: F5 Networks
Gerelateerde artikelen  
09-04-2019 Nieuws F5 introduceert cloud services in AWS voor betere security van apps
30-01-2018 Nieuws Fortinet komt met beveiliging voor digitale transformatie CPS's
14-07-2010 Nieuws Hoogwaardige beveiligingsoplossingen voor het MKB
16-03-2017 Nieuws Nieuwe beveiligingsoplossingen voor bescherming gebruikersgegevens
13-04-2018 Nieuws Firewall voor multi-cloud app-beveiliging van F5 Networks
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,77 seconden.