Nieuws  
 

Fortinet neemt deel aan het Mobile World Congress, dat van 26 februari tot en met 1 maart 2018 in Barcelona plaatsvindt. Fortinet zal presentaties verzorgen en oplossingen demonstreren voor de beveiligingsproblemen die inherent zijn aan de digitale transformatie van communication service providers (CSP’s) en hun klanten. Fortinet heeft drie thematische zones op zijn stand ingericht:

 • Flexibele beveiliging: Flexibiliteit en automatisering vormen de pijlers van digitale transformatie voor CSP’s, Managed Communication Service Providers (MSSP’s) en hun klanten. Hun flexibele en geautomatiseerde ecosystemen vragen om geïntegreerde beveiliging.

In deze zone zal Fortinet verschillende demo’s verzorgen, waaronder:

 • Beveiliging zonder menselijke tussenkomst, de levering van diensten en selfservicemogelijkheden voor klanten in een NFV-omgeving
 • Een veilige SD-WAN-oplossing
 • Een beveiligingsdienst in een op TOSCA gebaseerde NVF-omgeving met service orchestration • Geavanceerde beveiliging: CSP’s en MSSP’s willen hun klanten toegevoegde waarde bieden in de vorm van geavanceerde beveiligingsdiensten en verbeterd overzicht. Dit is nodig om de klantenloyaliteit te bevorderen en nieuwe en aanvullende omzetstromen te genereren. De Threat Intelligence Services (TIS) van Fortinet stellen hen in staat om klanten verbeterd inzicht te bieden in cyberbedreigingen en beveiligingsrisico’s. Het aanbieden van een beveiligingsoplossing voor operationele technologie (OT)- en IoT-ecosystemen biedt hen daarnaast nieuwe kansen voor het introduceren van nieuwe diensten en aanboren van nieuwe omzetstromen.

In deze zone zal Fortinet verschillende demo’s verzorgen, waaronder:

 •  Proactieve beveiliging voor Industrial Control Systems (ICS)/SCADA-systemen
 • Beveiligingsdiensten voor het IoT-ecosysteem
 • Feeds met bedreigingsinformatie, de integratie van beveiligingsdiensten en whitelabeling.
 • Mobiele beveiliging en managed security services (MSS): 5G belooft het aanzicht van IT-diensten te veranderen en innovatie aan te jagen. Met meer bandbreedte, multi-tenant edge computing en diverse innovatieve toepassingen, van connectiviteit met hoge bandbreedte tot machineleren en kunstmatige intelligentie, speelt de beveiliging een grotere rol dan ooit binnen de infrastructuur van mobiele operators. Het beveiligen van LTE en de gevirtualiseerde infrastructuur van mobiele operators in 5G-omgevingen vraagt om krachtige, schaalbare en flexibele beveiliging.

In een tijd waarin organisaties en bedrijven van elke omvang aan de slag gaan met hun digitale transformatie, biedt de complexiteit en de dynamische aard van het bedreigingslandschap en het tekort aan beveiligingspersoneel MSSP’s de kans om aanvullende diensten aan te bieden die klanten meerwaarde en kostenbesparingen bieden en bijdragen aan een veilige digitale transformatie.

MSSP’s moeten daartoe een security fabric-infrastructuur ontwikkelen die het mogelijk maakt om een breder scala aan geïntegreerde en geautomatiseerde managed security services aan te bieden op basis van verschillende leverings- en gebruiksmodellen die aansluiten op de specifieke behoeften van klanten.

In deze zone zal Fortinet verschillende demo’s verzorgen, waaronder:

 • Beveiliging van LTE- en 5G core-netwerken
 • Service chaining voor beveiligingsdiensten
 • Managed security services op basis van de Fortinet Security Fabric

Plaats op:
Datum: 30 januari 2018
Bron: Fortinet
Gerelateerde artikelen  
21-02-2019 Nieuws Fortinet lanceert beveiligingsplatform voor 5G-netwerken
24-02-2020 Nieuws Fortinet voegt nieuwe functies toe aan zijn Security Fabric
14-04-2017 Nieuws Fortinet optimaliseert overzicht van Security Fabric voor Cloud omgevingen
30-10-2019 Nieuws Fortinet acquireert endpointbeveiliger enSilo
12-07-2006 Nieuws Fortinet geeft InnoSys vliegende start als Managed Security Services Provider …
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,84 seconden.