Nieuws  
 

Somfy presenteert op CES, de jaarlijkse internationale technologiebeurs in Las Vegas, de Somfy Outdoor Camera. Hiermee heeft het bedrijf de CES Innovation Award 2018 gewonnen. De camera kan heel precies menselijke aanwezigheid nabij een woning herkennen, een bericht sturen en een sirene activeren.

Raoul Rodenburg, Marketing Director bij Somfy: “Met de buitencamera maken wij ons Somfy Plug & Play assortiment nog completer en bieden wij gebruikers de mogelijkheid hun woning ook buiten in de gaten te houden. Het innovatieve karakter, het compacte ontwerp en de compatibiliteit met de belangrijkste smart home-systemen maakt de camera toegankelijk voor een breed publiek. We zijn er dan ook trots op dat we de CES Innovation Award in ontvangst mochten nemen en kijken er naar uit om vanaf de zomer gebruikers met deze camera een veilige ervaring te geven.”

Indringers afschrikken voor ze binnen zijn
Om indringers af te schrikken heeft de Somfy Outdoor Camera een krachtige sirene van 110 dB. Zodra iemand in de buurt van de woning komt, waarschuwt de camera via de speaker dat hij/zij zich in een beveiligd gebied bevindt en kun je zelf de indringers direct aanspreken. Na een vooraf ingestelde tijdsduur wordt de sirene automatisch geactiveerd, al kan dat uiteraard ook direct gebeuren.

Plaats op:
Datum: 8 januari 2018
Bron: Somfy
Gerelateerde artikelen  
08-07-2016 Nieuws Vier tips om je huis veilig achter te laten tijdens je vakantie
31-01-2013 Nieuws Panasonic bewakingscamera wint Computing Security Award
01-08-2011 Nieuws Mobotix levert IP-camera tegen woninginbraken
02-10-2017 Nieuws IDIS genomineerd voor Security and Fire Excellence Award
06-01-2017 Nieuws D-Link breidt zijn range betaalbare Wi-Fi beveiligingscamera’s uit
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2018 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,31 seconden.