Nieuws  
 

Tijdens een feestelijke uitreiking kregen Alexander de Wit (Directeur) en Jyoti Ramcharan (Security Officer) van RedLogic het ISO 27001 certificaat uitgereikt. Op het hoofdkantoor van BSI te Amsterdam bekroonde Manouk Wind RedLogic, na een jaar lang hard werken, met het behalen van deze internationaal erkende norm voor informatiebeveiliging.

Informatiebeveiliging wordt in Europa steeds belangrijker, vooral op het gebied van infrastructuurbeheer. Hiermee neemt ook het belang van de internationaal erkende norm voor informatiebeveiliging steeds meer toe. Alexander: “Met deze ISO 27001 certificering op zak tonen wij aan onze binnen- en buitenlandse klanten dat de informatiebeveiligingsprocessen bij RedLogic goed geregeld zijn.”

Onder het toeziend oog van een externe adviseur is RedLogic in februari 2017 gestart met het ISO-traject. Alle processen zijn onder de loep genomen, indien gewenst aangepast en gedocumenteerd. In de meeste gevallen werd er al op een zeer veilige manier gewerkt; niet zo gek met alleen maar IT-professionals in dienst. Informele processen en afspraken zijn geformaliseerd, waarbij opviel dat er nauwelijks grote bedrijfsaanpassingen nodig waren.

Informatiebeveiliging in het DNA
Ernst Oud, auditor van BSI, over RedLogic: “Bij RedLogic zit informatiebeveiliging in het DNA van de medewerkers”. Verder geeft hij aan: “De implementatie van de norm is gedetailleerd gebeurd waar nodig en pragmatisch waar mogelijk en toegestaan in de norm. Het is de verwachting dat het informatiebeveiligingsmanagementsysteem RedLogic zal ondersteunen in het realiseren van haar doelstellingen. Continue verbetering lijkt verankerd te zijn in de organisatie”. Extra trots is RedLogic op het feit dat er tijdens de audit 0 bevindingen waren. Een compliment naar het team waard, dat zich heeft opengesteld en meegewerkt aan de certificering.Plaats op:
Datum: 5 december 2017
Bron: RedLogic
Gerelateerde artikelen  
06-03-2018 Nieuws Certificaat ISO 27001 informatiebeveiliging voor Trigion AlarmServiceCentrale …
20-03-2017 Nieuws Nieuwe normen voor informatiebeveiliging
11-01-2010 Nieuws Beheersysteem voor informatiebeveiliging Motiv bekroond
21-09-2018 Nieuws Solipsis BV behaalt ISO 27001 certificering
25-01-2017 Nieuws DEKRA certificeert Motiv voor NEN 7510
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2018 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,3 seconden.