Nieuws  

Vier willekeurige medewerkers krijgen in hun werk een dag lang gezelschap van hun directeur. Zonder dat ze weten dat dit in werkelijkheid het geval is. Het is het concept van het tv-programma Undercover Boss op SBS6. In de uitzending van donderdag 30 november waren het beveiligers van Trigion die onverwacht met hun directeur te maken kregen in het veelbekeken tv-programma.

Algemeen directeur Ellen Groenewoudt was nieuwsgierig hoe deze beveiligers veiligheid dagelijks in de praktijk brengen. ‘Ze zorgen ervoor dat mensen zich veilig voelen én dat ze veilig zijn. Door Undercover Boss heb ik ervaren hoe betrokken medewerkers gepassioneerd bijdragen in het creëren van veiligheid. Dat is mooi om te zien.’ – aldus directeur Ellen Groenewoudt.
 
De directeur van Trigion werd onherkenbaar op pad gestuurd met vier beveiligers; Mariska, Hein, Raimon en Merlijn. Dekmantel was het verhaal dat ‘Carolien’ - haar schuilnaam in het programma - zich na een burn-out oriënteert op het beveiligingsvak om te re-integreren. Het brengt haar bij uiteenlopende opdrachtgevers van Trigion; van Rotterdam The Hague Airport tot de winkelstraten van Den Haag.

De vier beveiligers van Trigion oordelen verschillend over een toekomst van ‘Carolien’ bij Trigion. ‘Als ze wil, kan ze komen' en 'Mij leek het niet alles voor haar'. Het levert in ieder geval een eerlijke inkijk op in de wereld van Trigion als werkgever. De aflevering van 30 november wordt herhaald op maandag 4 december om 15:00 uur bij SBS en is hier online te bekijken.

 

Bron van Foto : IDTV

Plaats op:
Datum: 1 december 2017
Bron: Trigion
Gerelateerde artikelen  
10-10-2011 Nieuws G4S in TV-programma ‘Undercover Boss’
04-11-2015 Nieuws Voortzetting activiteiten Capricorn Security Service door Trigion
07-07-2011 Nieuws Trigion benoemt Ellen Groenewoudt tot algemeen directeur
16-08-2016 Nieuws Hans Koelstra directeur Intergrale Veiligheid bij Trigion
16-08-2016 Loopbaan Hans Koelstra directeur Intergrale Veiligheid bij Trigion
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2018 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,32 seconden.