Nieuws  
 

Supermarktketen Hoogvliet heeft na een uitgebreid testtraject gekozen voor de cashmanagementoplossing van G4S; CASH360. Hoogvliet gaat een meerjarige samenwerking met G4S aan, aangezien CASH360 een totaalpakket is van apparatuur, monitoring, software en services. De oplossing wordt in 2018  in een groot aantal winkels geplaatst.

Met deze uitbesteding van activiteiten legt Hoogvliet bewust de focus op zijn klanten doordat verschillende handmatige activiteiten worden geautomatiseerd door CASH360; van het vullen en tellen van de kassalades tot aan het waardetransport en de administratie. Bijkomend voordeel is dat de geldstroom ook centraal gevolgd kan worden.

Hoogvliet realiseert hiermee een flinke verbetering in beveiliging en efficiency. De medewerkers zijn tevreden over CASH360: zij kunnen meer tijd besteden op de winkelvloer, en het bedieningsgemak van CASH360 maakt het mogelijk om zonder begeleiding gebruik te maken van de apparatuur. Door een maatwerk software applicatie, zijn zaken als inloggen op de apparatuur en de administratie op het hoofdkantoor geautomatiseerd. “G4S heeft de CASH360-oplossing ontwikkeld met als doel ondernemers te ontzorgen en grote retailketens te ondersteunen bij hun behoefte aan controle, eenvoud, veiligheid en aandacht voor de klant. Kas- en telverschillen worden met deze oplossing tot een minimum beperkt, de veiligheid in de supermarkten verhoogd en de administratie geoptimaliseerd”, aldus Martijn Wiersma, Sales & Marketing Manager Retail bij G4S. “Hoogvliet is naast een familiebedrijf echt een innovatieve partij, wat zij met de implementatie van CASH360 nog eens bevestigen.”

Plaats op:
Datum: 1 december 2017
Bron: G4S
Gerelateerde artikelen  
15-06-2011 Nieuws HEMA kiest voor cash management systeem van G4S
10-11-2017 Nieuws Veiligheidskooi doorbraak in beveiliging pinautomaten tegen plofkraken
29-08-2006 Nieuws Kaspersky Lab lanceert een vernieuwd partnerprogramma voor de Benelux
12-10-2009 Nieuws VeiligMobiel vereenvoudigt beveiliging mobiele apparatuur
19-05-2016 Nieuws Cybersecurity van apparatuur in ziekenhuizen kwetsbaar
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2018 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,29 seconden.