Nieuws  
 

In Boskoop de pinautomaat in de supermarkt voorzien van een veiligheidskooi die de automaat beveiligt tegen plofkraken en vandalisme. De veiligheidskooi, een speciale uitvoering van een beveiligingshek, is ontworpen, geproduceerd en geïnstalleerd door Stackdoor Products BV en is de oplossing voor het toenemend aantal plofkraken op pinautomaten in supermarkten en winkels.

Steeds meer banken verplaatsen hun pinapparaten naar winkels. Tammo Schut, Stackdoor: “En daardoor is juist deze oplossing nodig. Doordat steeds meer pinapparaten in bijvoorbeeld supermarkten worden geplaatst om plofkraken onder woningen te voorkomen zie je dat de criminaliteit zich verplaatst”. In Boskoop waar het hek werd geplaatst, zijn bij meerdere winkels in de regio pogingen gedaan om pinautomaten in supermarkten op te blazen en te plunderen. Schut: “met deze oplossing is dat eenvoudigweg een stuk moeilijker”.

Het beveiligingshek daalt na een druk op de knop en sluit het pinapparaat hermetisch af. Het pinapparaat is hierdoor niet meer toegankelijk voor personen van buitenaf. Schut: “Het is eenvoudig in gebruik en door de constructie en het materiaal een betrouwbare oplossing”.   Doordat het hek is ingebouwd is deze in dagstand voor gebruikers van het pinapparaat en klanten van de supermarkt vrijwel niet zichtbaar. Schut: “wij doen er alles aan om het product zo compact en gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Minimale inbouwruimte en belemmering van het zicht horen hier ook bij”.

Plaats op:
Datum: 10 november 2017
Bron: Stackdoor
Gerelateerde artikelen  
28-02-2018 Nieuws Stackdoor Products wint internationale innovatieaward
01-03-2016 Nieuws Kartech wordt Stackdoor Products
20-12-2011 Nieuws NVB: aantal plofkraken neemt toe
22-02-2018 Nieuws Geweld vanwege contant geld nog geen verleden tijd
01-12-2017 Nieuws Hoogvliet kiest voor cashmanagementsysteem G4S
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2018 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,29 seconden.