Nieuws  
 

EBBEN Partners, een onafhankelijk onderzoeks- en adviesbureau, heeft een samenwerkingsovereenkomst afgesloten met ZyLAB, Nederlands’ enige leverancier van innovatieve eDiscovery oplossingen.

EBBEN Partners is gespecialiseerd in onderzoeken naar fraude en integriteit en gaat de geavanceerde technologie van ZyLAB gebruiken voor feitenonderzoek naar vermoedens van fraude, corruptie en kartelvorming. Daarnaast zet EBBEN Partners ZyLAB in voor meer preventieve onderzoeken zoals “investigative due diligence”, internal - en compliance audits.

Naast gebruikmaking van het standaard ZyLAB ONE-platform, zal EBBEN Partners op dit platform speciale bibliotheken en “best practices” ontwikkelen om bij onderzoek een nog hoger niveau van automatisering en productiviteit te realiseren.  Als onderdeel van dit proces zullen voor ZyLAB ONE gecertificeerde professionals van EBBEN Partners, bij de onderzoeken nauw samenwerken met de specialisten van ZyLAB. Zo wordt ZyLAB-techniek optimaal gecombineerd met de specialistische onderzoekkennis van EBBEN Partners.

Het gebruik van ZyLAB ONE eDiscovery levert het onderzoeks- en adviesbureau aanzienlijke efficiëntieverbetering op bij grootschalige dataonderzoeken in de expertisegebieden accountancy, advocatuur, integriteit en security. Marcel Westerhoud, partner bij EBBEN Partners: “ZyLAB ONE eDiscovery voorziet EBBEN Partners van de middelen om in de steeds groter wordende collecties data te zoeken, analyseren, filteren en resultaten te visualiseren. ZyLAB combineert het beste van twee werelden: aan de ene kant een sterke drive om voortdurend de allerbeste technologie te leveren en aan de andere kant een scherp vermogen om te luisteren naar de gebruiker die zoekt naar opmaat gesneden functionaliteiten om te voorzien in specifieke behoeften.”

Plaats op:
Datum: 19 oktober 2017
Categorie: Partnerships
Bron: ZyLAB
Gerelateerde artikelen  
18-05-2017 Nieuws ZyLAB lanceert ZyLAB ONE eDiscovery
11-12-2018 Nieuws ZyLAB behaalt ISO 27001 certificatie
28-05-2010 Nieuws Grip op uw bedrijfsinformatie, voordat het te laat is
20-06-2019 Nieuws Trend Micro reikt Partner Awards uit
28-05-2018 Nieuws Axis Communications reikt Partner Awards 2018 uit
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,81 seconden.