Nieuws  
 

Digital Shadows lanceert het ‘digital risk management technology’ ecosysteem. De krachtenbundeling van partners verbetert het intelligence en digital risk management-aanbod van Digital Shadows, zowel binnen het open en deep als  het dark web. Klanten hebben nu een geïntegreerd portfolio van technologie-, product- en servicepartijen tot hun beschikking. Dit stelt hen in staat risico’s beter te managen en hun bedrijf, merk en reputatie effectiever te beschermen, terwijl zij tegelijkertijd het rendement op bestaande security-oplossingen verhogen.

Samen sterk
Cyber- en fysieke dreigingen nemen toe in complexiteit en volume door de combinatie met de blootstelling van gevoelige data, merkinformatie en informatie over VIP’s en infrastructuren. Daarom hebben organisaties een snelle en goed gecoördineerde aanpak nodig om deze bedreigingen te analyseren en hier tijdig op te acteren. Echter, de oplossingen die bedrijven nu in gebruik hebben zijn vaak niet gericht op samenwerking om efficiënt risico’s te beheersen. Om in deze behoefte naar samenwerking te voorzien, ontwierp Digital Shadows het digital risk management technology ecosysteem. Bij het netwerk zijn al twaalf bedrijven aangesloten op gebied van security analytics, security information & event management (SIEM), product orchestration & automation, risk & compliance en intelligence.

De eerste digital risk management technology ecosysteem-partners zijn geïntegreerd zijn met Digital shadows Searchlight, de software die schaalbare data analytics met menselijke analisten combineert om cyberdreigingen, datalekken en reputatierisico’s te monitoren. Tot de partners behoren:

  • IBM QRadar, Splunk Enterprise, en Micro Focus ArcSight voor verbeterde security analytics/SIEM;
  • Phantom, ServiceNow, en Demisto voor de optimalisatie van orchestration & automation;
  • Anomali, ThreatConnect, ThreatQ, en TruStar Technology voor verbeterde intelligentie;
  • Cisco Cloud Security voor sterkere handhaving.

Plaats op:
Datum: 12 oktober 2017
Bron: Digital Shadows
Gerelateerde artikelen  
11-06-2018 Nieuws Lockpath en Digital Shadows bundelen krachten
25-09-2017 Nieuws Digital Shadows haalt investering binnen voor Digital Risk Management
18-07-2018 Nieuws Digital Shadows uitgeroepen tot Leader in digital risk protection-rapport
03-08-2017 Nieuws Enterprise Strategy Group benoemt noodzaak van Digital Risk Management
23-06-2017 Nieuws Digital Shadows lanceert channel partnerprogramma met online portal
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2018 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,29 seconden.