Nieuws  

Axis Communications introduceert samen met SimonsVoss Technologies GmbH een volledig geïntegreerd, IP-gebaseerd digitaal slot- en toegangscontrolesysteem. De samenwerking zorgt voor een geavanceerde, kostenefficiënte, draadloze vergrendelings- en toegangscontrole-oplossing en is een uitstekende vervanging voor het gebruik van conventionele sleutels.
 
Het gebruik van technologie voor draadloze sloten, en van digitale sleutels als alternatief voor fysieke sleutels, is de afgelopen jaren wereldwijd sterk toegenomen. Dat komt niet alleen doordat fysieke sleutels slechts een minimale beveiliging garanderen. Digitale sleutels zijn kostenefficiënt, en daarbij bieden draadloze sloten inmiddels dezelfde mogelijkheden die voorheen alleen beschikbaar waren via bedrade deuren, tegen veel lagere kosten.
 
“Een deur met een draadloos slot heeft tijdens zijn gehele levenscyclus doorgaans zestig procent minder kosten dan een bedrade deur. Dat komt door de eenvoudige, kabelvrije installatie. Daarnaast zijn draadloze systemen veel eenvoudiger uit te breiden en aan te passen”, zegt Ernst Westerhoff, Business Development Manager Access Control, Middle Europe van Axis Communications. “De integratie die Axis heeft gerealiseerd met SmartIntego van SimonsVoss zorgt voor superieure veiligheid en gemak.”
 
De digitale sloten van SmartIntego, in de vorm van cilinders, hangsloten of deurbeslagen, worden door een batterij gevoed en draadloos verbonden via de GatewayNode met de AXIS A1001-deurcontroller en de AXIS Entry Manager-software. Op die manier ontstaat een compleet, schaalbaar, volledig geïntegreerd en toekomstgericht systeem voor toegangscontrole zonder beperkingen.

SmartIntego’s draadloze sloten bevatten geïntegreerde RFID-lezers, zodat tijdens de installatie geen dure of tijdrovende extra bekabeling nodig is. Even belangrijk is dat de AXIS A1001-deurcontroller de behoefte aan stroomkabels op de bedrade deuren en de deurcontroller elimineert, omdat het ook een Power over Ethernet-systeem is.

Enkele feiten over deze integratie:
●      Elke SimonsVoss GatewayNode kan 16 draadloze digitale sloten beheren
●      Elke A1001-deurcontroller beheert één GatewayNode
●      Elke Axis A1001-deurcontroller beheert het volgende:
        ○      16 SimonsVoss draadloze sloten
        ○      1 bekabelde kaartlezer
●      Axis- en SimonsVoss-oplossingen kunnen onafhankelijk (zonder server) of volledig geïntegreerd zijn, dankzij een Axis-softwarepartner voor bedrijfsinstallaties
●      Axis-oplossingen zijn open, IP-gebaseerd en ONVIF-ondersteund

Online integratie tussen de AXIS A1001-deurcontroller en de SmartIntego draadloze vergrendelingscomponenten gebeurt naadloos via AXIS Entry Manager. Alle producten gebouwd zijn op een open, IP-gebaseerde architectuur. IT-beheerders kunnen de volledige integratie opzetten en beheren via één enkele AXIS Entry Manager-interface. De geïntegreerde oplossing zorgt voor het beheer van deuren met bedrade en draadloze sloten. Alles kan in real time en gedetailleerd gecontroleerd worden. SmartIntego-sloten zijn compatibel met Europese en Scandinavische deurprofielen.

Plaats op:
Datum: 14 juli 2017
Bron: Axis Communications B.V.
Gerelateerde artikelen  
09-06-2017 Nieuws Open IP-oplossing voor mobiele toegangscontrole
17-04-2007 Nieuws IBM integreert Axis-cameras in surveillance-oplossing
25-10-2006 Nieuws Axis Communications introduceert nieuwe installatietool voor netwerkcameras …
01-07-2016 Nieuws Unieke toeganscontoleoplossing van Axis Communications
09-02-2018 Nieuws Axis introduceert nieuwe software voor proactieve cybersecurity
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2018 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,32 seconden.