Nieuws  
 

De Gemalto Assurance Hub is een manier om fraude bij online bankieren te voorkomen. De Hub is zelflerend en analyseert realtime het profiel en gedrag van klanten. Het platform activeert de bijkomende authenticatiemaatregelen alleen wanneer dat nodig is en zorgt daarmee voor een snelle gebruikerservaring.

Banken bieden steeds meer digitale diensten aan en zien daardoor steeds meer geavanceerde cyberaanvallen. Banken moeten echte gebruikers kunnen onderscheiden van mogelijk frauduleuze gebruikers. Aan legitieme klanten wordt een vlotte service geboden, niet-geautoriseerde gebruikers worden geblokkeerd.

De Gemalto Assurance Hub is gebaseerd op big data: het verwerken van miljoenen transacties met duizenden kenmerken – zoals toestelprofielen, locatie, gebruikersgedrag, biometrische gegevens of type toetsenbord – om gedrag realtime te analyseren en de geschikte authenticatiecontroles te activeren. Als iemand bijvoorbeeld een groot bedrag overschrijft vanaf een ongewone locatie worden extra biometrische authenticatiemaatregelen geactiveerd om de transactie te valideren.

De Gemalto Assurance Hub is de enige oplossing die banken één platform biedt dat de beste fraudedetectietechnologieën integreert. De Hub is uitgerust met één beleids- en fraudedetectieconsole. Het platform kan op een simpele manier bestaande oplossingen van banken integreren, maar kan ook leren om de nieuwste fraudebeschermingstechnologieën toe te passen.

Plaats op:
Datum: 3 juli 2017
Bron: Gemalto
Gerelateerde artikelen  
27-09-2017 Nieuws Gemalto helpt bij vereenvoudigen van encryptie activiteiten
25-01-2018 Nieuws Biometrische authenticatie wordt gemeengoed
15-02-2017 Nieuws Unisys lanceert digitaal omnichannel bancair platform Elevate
01-03-2007 Nieuws Boon ontwikkelt sluis met biometrische beveiliging
17-11-2016 Nieuws Gemalto maakt communicatie in de financiële sector veiliger
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2018 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,32 seconden.