Nieuws  
 

ICT-dienstverlener ilionx breidt haar security-monitoring dienstverlening uit. Samen met de klant stelt ilionx verschillende scenario's op die gebaseerd zijn op bedrijfsrisico's die zich binnen een organisatie kunnen voordoen. Door adequaat te monitoren en op basis van scenario’s vroegtijdig te acteren, zorgt ilionx ervoor dat de impact van een cyberincident zo klein mogelijk is.

ilionx heeft jarenlange ervaring met security monitoring voor bedrijven. De afgelopen jaren zijn de aanvallen op personen en organisaties geavanceerder geworden en is de kans op cyberincidenten fors toegenomen. Om vroegtijdig te kunnen acteren in geval van een incident of zelfs voordat een incident zich voordoet, heeft ilionx haar dienstverlening uitgebreid. Veel bedrijven hebben moeite met het inrichten van de benodigde middelen en het werven van getrainde security-experts die nodig zijn om adequaat te kunnen monitoren, analyseren en acteren. Door haar dienstverlening aan te bieden in abonnementsvorm, zorgt ilionx ervoor dat security-monitoring laagdrempelig is voor alle bedrijven.

“Het is heel belangrijk om te werken vanuit een risicogebaseerde aanpak”, aldus Gerard de Weerd, business unit manager bij ilionx. “Waar zitten de belangrijkste assets van de organisatie en welke mogelijke scenario’s zijn er op dit gebied? Een cyberaanval voorkomen is complex, maar door goed inzicht te hebben en op tijd te acteren, helpen wij organisaties in geval van een aanval de impact zo laag mogelijk te houden. Daarnaast is het voor organisaties belangrijk om aan te kunnen tonen dat ze in control zijn. Met deze dienstverlening zorgen wij ervoor dat bedrijven, ongeacht hun grootte, hiertoe in staat zijn.”

Plaats op:
Datum: 30 juni 2017
Bron: ilionix
Gerelateerde artikelen  
15-02-2017 Nieuws RDW kiest ilionx voor het uitvoeren van security tests op informatiesystemen …
10-11-2016 Video Flitsinterview met Ilionx tijdens Dataprivacy
13-05-2016 Nieuws Fox-IT security-expert voor verzekeringsclaimonderzoeker Crawford
23-05-2016 Nieuws Motiv optimaliseert haar SOC-dienstverlening met SOC Prime
02-06-2016 Nieuws Sogeti zet Security Operations Center op voor wereldwijde Renault Group
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2018 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,3 seconden.