Nieuws  
 

Qualys, cloudgebaseerde security- en compliance-oplossingen, voegt een nieuwe Qualys-app toe aan IBM’s QRadar Security Intelligence Platform. Hiermee kunnen klanten hun netwerk en vulnerabilities realtime inzichtelijk maken. De nieuwe Qualys-app voor QRadar helpt teams doorlopend vulnerability- en risico-informatie te genereren vanuit een data-analytics-perspectief.

De nieuwe applicatie is gratis beschikbaar voor de securitycommunity via de IBM Security App Exchange, een marktplaats waar ontwikkelaars uit de complete branche applicaties op basis van IBM Security-technologieën kunnen delen. Nu dreigingen zich sneller dan ooit ontwikkelen, zijn organisaties geholpen met het gezamenlijk creëren binnen de securitycommunity. Hierdoor kunnen organisaties zich sneller aanpassen en innovaties versnellen in de strijd tegen cybercriminaliteit.

Organisaties die internationale IT-omgevingen beveiligen in het snel veranderende bedreigingslandschap, hebben doorlopend inzicht nodig in risicodata. De nieuwe Qualys-app voor QRadar is ontworpen om securityteams te helpen bepalen waar en wanneer hun organisaties gevoelig zijn voor aanvallen, en plaatst realtime trending data en visualiseringen over de belangrijkste vulnerabilities in één krachtig dashboard.

Door de Qualys-API te benutten, kunnen app-gebruikers IT-assets en data over vulnerabilities automatisch importeren van het Qualys Cloud Platform naar QRadar. Dat zorgt voor beter inzicht en een betere correlatie met security-incidenten. Al deze data is in te zien als aanpasbare visualiseringswidgets. Deze maken gebruik van de QRadar-widget-engine om de ernst en het verloop van vulnerabilities in een grafiek weer te geven. Ook kan er binnen de QRadar-app gezocht worden op nieuwste assets en vulnerability-data. De API blijft QRadar automatisch updaten met nieuwe data, zodat gebruikers één enkel overzicht hebben van de meest kwetsbare plekken en andere trends in hun elastic cloud, endpoints of internationale on-premise middelen.

Plaats op:
Datum: 13 maart 2017
Bron: Qualys
Gerelateerde artikelen  
25-04-2018 Nieuws Qualys integreert met Security Command Center voor Google Cloud Platform
19-04-2017 Nieuws Qualys biedt klanten continue security en compliance
27-11-2018 Nieuws Mimecast deelt dreigingsinformatie uit e-mail met IBM QRadar
06-08-2019 Nieuws Nieuw securityvoorschrift van Qualys
20-12-2018 Nieuws Nieuwe oplossing van Qualys voor containerbeveiliging
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,78 seconden.