Nieuws  
 

Digital Shadows, extern digitaal risicomanagement, heeft de award voor Best Risk Management Product gewonnen bij de Infosec Awards 2017 van Cyber Defense Magazine. Ook werd het bedrijf, dat het volledige internet monitort en daarmee de digitale risico’s van bedrijven in kaart brengt, erkend als één van de bedrijven om in de gaten te houden door het Momentum Partners Quarterly Market Report.

Digital Shadows wil de bewustwording rondom cybercriminaliteit vergroten en monitort alle activiteiten op het zichtbare, deep en dark web. Hierdoor zijn zij in staat nauwkeurige risicoprofielen op te stellen, cyberdreigingen te identificeren, het lekken van gegevens te monitoren en reputatierisico’s te managen. Potentiële dreigingen worden gescreend met behulp van data-analyse en een team van analisten. Zo wordt de legitimiteit en urgentie van de dreiging bepaald en worden klanten gewaarschuwd met behulp van concrete aanbevelingen om risico’s te beperken.

SearchLight Beste Product
Cyber Defence Magazine koos SearchLight als beste product voor Risk Management. De jury gaat jaarlijks op zoek naar vernieuwende oplossingen voor urgente problemen op het gebied van informatiebeveiliging. Digital Shadows liet bij deze award uitreiking een aantal erkende vendoren achter zich. Het magazine onderstreept hiermee het belang van inzicht in externe digitale risico’s van organisaties en de kwaadwillenden die hen bestoken.

Business to watch
Momentum Partners, een erkend adviesorgaan op het gebied van cybersecurity, selecteert 10 bedrijven van de meer dan 1.700 bedrijven die ze volgen en profileren in hun Quarterly Market Report. Deze bedrijven zijn geselecteerd na een zorgvuldige afweging gebaseerd op feedback uit de markt en de overweging van hun strategie en diverse groei- en innovatiefactoren. Digital Shadows werd aangemerkt als één van de partijen om in de gaten te houden.

Plaats op:
Datum: 9 maart 2017
Categorie: Awards
Bron: Digital Shadows
Gerelateerde artikelen  
11-06-2018 Nieuws Lockpath en Digital Shadows bundelen krachten
25-09-2017 Nieuws Digital Shadows haalt investering binnen voor Digital Risk Management
12-10-2017 Nieuws Digital Shadows lanceert ecosysteem voor digital risk management
23-06-2017 Nieuws Digital Shadows lanceert channel partnerprogramma met online portal
26-09-2017 Nieuws Digital Shadows biedt applicatie voor beheer van digitale risico’s
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,82 seconden.