Nieuws  
 

F-Secure heeft de Best Protection award 2016 gewonnen voor zijn beveiligingstechnologie. De award is uitgeloofd door het AV-TEST Institute. F-Secure heeft deze award nu voor de vijfde keer in de wacht gesleept. Het bedrijf is de eerste in de geschiedenis van AV-TEST die deze prestatie levert.
 
De Best Protection Award van AV-TEST is gebaseerd op een aantal maandelijkse testen gedurende het jaar. Het AV-TEST Institute is een vooraanstaande, internationale en onafhankelijke service provider die onderzoek doet naar IT-beveiliging en antivirus. Het instituut geeft jaarlijks een prijs aan het beste product als het gaat om de beveiliging van het besturingssysteem Windows. Producten worden zowel getest op hun prestaties bij de bescherming tegen huidige bedreigingen als tegen besmettingen door malware die worden veroorzaakt door nuldagenaanvallen. De consistent hoge scores van F-Secure gedurende het hele jaar zorgden voor de hoogste positie voor 2016.
 
De mens is de zwakste schakel in de cyber security van een onderneming. Betrouwbare endpoint beveiliging is dan ook essentieel om organisaties te beschermen tegen aanvallen. Een kwaadaardig e-mailbijlage of een bezoek aan een aangetaste website brengt een bedrijfsnetwerk in gevaar. Het voorkomen van een infectie houdt indringers tegen voordat zij het netwerk betreden.
 
Bewezen beveiliging
De award gaat om F-Secure Client Security, dat is gebaseerd op de bewezen, gelaagde beschermingstechnologie van F-Secure. Hiermee worden endpoints in de organisatie bewaakt tegen zowel algemeen bekende malware als tegen nieuwe bedreigingen. Client Security is een component van F-Secure Business Suite: een complete onsite beveiligingsoplossing die is ontworpen om de gehele IT-omgeving te beschermen. Van gateway tot endpoints. Een nieuwe versie van Business Suite is onlangs gelanceerd, met verbeterde schaalbaarheid, controle en zichtbaarheid van de complete beveiligingsinfrastructuur.
 
De verbeterde schaalbaarheid van Business Suite komt onder andere door de MySQL database ondersteuning en de toevoeging van F-Secure Proxy. Deze laatste feature distribueert handtekeningen en software-updates naar aangewezen proxy servers, waardoor het netwerkverkeer aanzienlijk afneemt. Een andere verbetering is bijvoorbeeld een vernieuwde management console waardoor de controle door de administrator een impuls krijgt.

Plaats op:
Datum: 2 februari 2017
Categorie: Awards
Bron: F-Secure B.V.
Gerelateerde artikelen  
28-10-2011 Nieuws Goede score F-Secure bij zakelijke producttest AV-TEST
13-01-2011 Nieuws F-Secure ontvangt titel Product of the Year van AV-Comparatives
30-05-2011 Nieuws F-Secure introduceert Mac-bescherming
24-10-2006 Nieuws Altiris Client Security Management integreert beveiliging met configuratiebeheer …
06-04-2017 Nieuws F-Secure koopt Little Flocker
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,77 seconden.