Nieuws  
( * ) Verplichte Velden
U kunt een bekende attenderen op het artikel. Geef het e-mailadres op van degene aan wie u de link wilt sturen. Daarbij kunt u, als u dat wilt, een commentaar schrijven.
E-mailadres van geadresseerde:*
Uw e-mailadres:*
Commentaar:
Verificatie:*
Geef de code van de afbeelding in exact zoals weergegeven. De code is niet hoofdlettergevoelig en kan geen nul bevatten.

Trigion heeft in samenwerking met Stichting Agora (Scholen-organisatie in de Zaanstreek) een speciaal lesprogramma ontwikkeld in het kader van brandveiligheid op scholen. Samen met een gecertificeerde instructeur en professionele LOTUS-slachtoffers gaan leerlingen aan de slag met theorie-en praktijkoefeningen omtrent brandveiligheid. De pilot-les is goed ontvangen door de leerlingen.

De onderdelen die onder andere behandeld worden zijn (lichte) levensreddende handelingen, gevaarherkenning en brandpreventie. De lessen zijn afgestemd op de belevingswereld van leerlingen tussen de 10 en 12 jaar. Om de leerlingen te laten zien wat brand betekent, wordt er een film getoond om hen bewust te maken van het gevaar van vuur en rookontwikkeling.

Plaats op:
Datum: 17 januari 2017
Categorie: Brandbeveilging
Bron: Trigion
Gerelateerde artikelen  
10-03-2009 Nieuws Bedrijfsbezoeken vmbo`ers in beveiliging en ICT
22-01-2008 Nieuws Schoolcomputers gemakkelijk te kraken
08-10-2009 Nieuws CCV ontwikkelt dossier ‘Brandveiligheid in en rond scholen'
17-11-2009 Nieuws Ondersteuning scholen bij vragen rond veiligheid
02-10-2009 Nieuws Brandweer ziet weinig kans op overleving bij ontruiming
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,8 seconden.