Nieuws  
 

RWSF, een jonge onderneming voor facilitaire- en beveiligingsdiensten uit Rijswijk, heeft vrijdag 18 november een overeenkomst getekend met softwarebedrijf Op Orde. Op Orde levert met het gelijknamige softwareplatform ‘Op Orde’ administratieve oplossingen aan haar klanten. RWSF zet met behulp van de software een volgende stap in de organisatie. Volgens de planning zal RWSF de software van Op Orde per 1 januari 2017 in gebruik gaan nemen.

RWSF richt zich op het leveren van diverse soorten diensten als beveiliging, hospitality en schoonmaak. Zo kan RWSF ingeschakeld worden voor beveiligingsdiensten bij musea, winkelcentra, bouwplaatsen of tijdens evenementen. Ook kunnen klanten bij RWSF terecht voor het inhuren van hosts/hostesses, schoonmakers en gebouwbeheerders. RWSF levert dit diverse aanbod landelijk en rekent zo onder meer voetbalclubs Sparta Rotterdam en RKC Waalwijk, bouwbedrijf Slavenburg en elektronicaconcern Philips tot haar klanten. Om de uiteenlopende diensten op verschillende locaties in goede banen te leiden is een goede administratieve verwerking vereist. Met de software van Op Orde zal RWSF deze administratie verbeteren.

De voornaamste doelstellingen van RWSF met de software zijn het sneller en vollediger verwerken van de ontvangen informatie en het terugdringen van de administratieve werkzaamheden. Daarnaast moet het de werktevredenheid onder de werknemers verhogen en een betere informatievoorziening aan klanten mogelijk maken. “Op Orde helpt RWSF om tijdrovende processen te digitaliseren en om zaken in kaart te brengen”, aldus Jordy Wijkniet van RWSF. “Door onder andere urenregistratie en incident meldingen via Op Orde in te dienen, is RWSF in staat sneller te schakelen en te communiceren met klanten en tussen collega’s.” RWSF werkt met veel uiteenlopende soorten diensten en werkomgevingen. Bovendien kunnen de werknemers van RWSF verschillende functies vervullen. “Aan Op Orde de uitdaging om al deze verschillende activiteiten administratief te begeleiden”, aldus Jeroen Lugte, medeoprichter van Op Orde. Hiervoor ontwikkelt Op Orde meerdere apps die RWSF op locatie zal kunnen inzetten.

Plaats op:
Datum: 9 januari 2017
Categorie: Partnerships
Bron: Op Orde
Gerelateerde artikelen  
04-06-2009 Nieuws Info van sociale diensten vaak slecht beveiligd
21-06-2018 Nieuws Software optimaliseert veiligheid FC Twente en gemeente Amsterdam
03-05-2010 Nieuws Rampenbestrijding nog niet helemaal op orde
30-10-2008 Nieuws Publieksevenementen vaak slecht beveiligd
22-03-2007 Nieuws Seminar Cameratoezicht in de praktijk
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,84 seconden.