Nieuws  
 

Clavister en D-Link hebben een inkoopovereenkomst gesloten. D-Link streeft ernaar om een aanzienlijk deel van de markt voor netwerkbeveiliging te winnen en maakt daarin een grote stap met de introductie van de nieuwe DFL-870 firewall voor MKB- en grootzakelijke bedrijven. De DFL-870 is het eerste product in een geplande reeks van hoog presterende beveiligingsoplossingen. Clavister werd door D-Link gekozen als leverancier van alle beveiligingssoftware voor deze nieuwe productreeks. Onder de overeenkomst gaat Clavister bovendien geavanceerde technische ondersteuning en diensten leveren.

D-Link is een van de marktleiders op het gebied van verschillende communicatieproducten, zoals draadloze netwerken, switches en IP-camera’s. In opkomende markten, zoals India, heeft D-Link een duidelijke voorsprong op de concurrentie met een marktaandeel van ruim 30% op het gebied van draadloze netwerken. Clavister verwacht dat de overeenkomst directe omzet zal genereren in het vierde kwartaal van 2016. Gezien de marktpositie en grote ambities van D-link met deze nieuwe productlijn, meent Clavister dat de omzet vanuit D-Link zullen groeien tot meerdere miljoenen dollars gedurende de komende drie tot vijf jaar.

Jim Carlsson, CEO van Clavister: “Door deze inkoopovereenkomst met D-Link kunnen we onze respectievelijke krachten en expertise combineren voor beveiligingsoplossingen die voordelig geprijsd zijn voor klanten, vooral in opkomende markten waar D-Link al een sterke aanwezigheid heeft. We kijken ernaar uit om nauw samen te werken met D-Link om deze nieuwe producten op de markt te brengen.”

Anny Wei, President van D-Link: “De nieuwe Unified Threat Management (UTM)-firewall van D-Link is de beste in zijn soort voor grootzakelijke beveiliging en brengt jarenlang onderzoek en ontwikkeling samen in een enkele, robuuste end-to-endoplossing voor bedrijven. Door deze samenwerking verwachten we zowel de beveiliging als de geruststelling te versterken bij bedrijven overal ter wereld. De combinatie van de software van Clavister met de marktpositie, distributiekanalen en klantenrelaties die D-Link al 30 jaar onderhoudt, leidt tot een kracht in netwerkbeveiliging.”

Plaats op:
Datum: 3 oktober 2016
Categorie: Partnerships
Bron: Clavister
Gerelateerde artikelen  
07-12-2016 Nieuws NTTBP schakelt Clavister in voor beveiliging draadloze netwerken
25-10-2016 Nieuws VPO kiest Next Generation Firewalls van Clavister voor beveiliging datacenter …
09-11-2011 Nieuws D-Link: in 2014 meer IP-camera's dan analoge
03-04-2017 Nieuws Clavister ontvangt eerste order voor virtuele beveiligingsoplossing
07-11-2016 Nieuws Clavister wordt gecertificeerd voor beveiligen overheidssector
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,89 seconden.