Nieuws  
 

In de markt is behoefte aan een naadloze integratie tussen beveiligingssystemen. Om deze reden hebben Milestone Systems en Nedap besloten een strategisch partnerschap aan te gaan. Met dit partnerschap leggen zij zich toe op een diepgaande integratie van Milestone XProtect VMS en AEOS-toegangscontrole van Nedap en een nauwe samenwerking in de gemeenschappelijke doelmarkten.

De behoefte aan slimme gebouwen, faciliteiten en steden met geïntegreerde IT-systemen voor bewaking en beheer neemt toe. Als gevolg hiervan groeit ook de vraag naar integraties tussen beveiligingssystemen. Het gebruik van technologieën gebaseerd op open standaarden is cruciaal voor de integratie van Nedap toegangscontrole met Milestone XProtect VMS.

De eenvoudige, flexibele integratie van AEOS-toegangscontrole en de videobeheersoftware van Milestone kon tot stand worden gebracht dankzij de uitgebreide integratiemogelijkheden van AEOS van Nedap en de Milestone Integration Platform Software Development Kit (MIP SDK) 2016. XProtect Smart Client en AEOS bieden beide een geconsolideerde interface met functies voor het effectief bewaken van toegangsgebeurtenissen, het handmatig ondersteunen van doorgangen en het uitvoeren van onderzoeken naar specifieke toegangspunten of kaarthouders.
Milestone en Nedap hebben als doel om een naadloze, diepgaande integratie te bieden waarmee gebruikers snel verdachte omstandigheden kunnen signaleren om er vervolgens snel op te reageren en de beveiliging erop aan te passen.

Plaats op:
Datum: 23 juni 2016
Categorie: Partnerships
Bron: Nedap
Gerelateerde artikelen  
12-05-2017 Nieuws Nedap wint New Solution Partner of the Year award van Milestone
03-11-2016 Nieuws Eerste partnerproject van Nedap en Milestone geïmplementeerd
18-01-2017 Achtergrondartikelen Eerste partnerproject van Nedap en Milestone geïmplementeerd
22-11-2011 Nieuws XProtect Mobile: live beelden zien van beveiligingscamera's
10-09-2010 Nieuws AkzoNobel kiest Nedap AEOS
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
´┐Ż 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,79 seconden.