Nieuws  
( * ) Verplichte Velden
U kunt een bekende attenderen op het artikel. Geef het e-mailadres op van degene aan wie u de link wilt sturen. Daarbij kunt u, als u dat wilt, een commentaar schrijven.
E-mailadres van geadresseerde:*
Uw e-mailadres:*
Commentaar:
Verificatie:*
Geef de code van de afbeelding in exact zoals weergegeven. De code is niet hoofdlettergevoelig en kan geen nul bevatten.
 

Bosch Security Project komt met het nieuwe concept CrisisMaster. Het heet een complete en efficiënte oplossing te zijn voor het beheersen van elke calamiteit. Het is ontwikkeld in samenwerkig met mensen uit de praktijk, benadrukt men bij Bosch.

In het geval van een crisis, is snelheid van handelen en informatie-voorziening cruciaal. Als meldkamer wil je zo snel mogelijk kunnen handelen en  alle informatie voorhanden hebben om alle betrokken partijen te kunnen bereiken en informeren. In dit licht is CrisisMaster uniek in Nederland en zelfs in Europa, zegt Bosch. 

Bosch is sterk in het integreren van goede toepassingen voor elke communicatie- en informatiebehoefte. Door verschillende componenten te laten samenwerken op een sterk platform worden betrokken partijen efficiënter en sneller aangestuurd en ontstaat er tijdwinst.

Bij een incident wil een meldkamer hulpverleners in het veld maximale ondersteuning bieden en tegelijkertijd het grotere plaatje van de gemeente, regio, provincie en zelfs het nationaal niveau niet uit het oog verliezen. Recente voorvallen laten zien dat trage of zelfs onjuiste informatie enorme gevolgen kan hebben. Correcte en duidelijke Informatie is noodzakelijk om snel en juist te kunnen handelen. Doordat men niet direct kan beschikken over de juiste gegevens van gevaarlijke stoffen of door het te laat openen van poorten, gaat kostbare tijd verloren voor de hulpverleners.

Crisismaster is een security management systeem van Bosch dat een totaaloplossing biedt. Overdracht, workflow, automatische rapportage, registratie, communicatie en tevens coördinatie worden verwerkt in een snelle en betrouwbare BIS-omgeving (Building Integration Systems).

Plaats op:
Datum: 26 september 2013
Categorie: Technologie & Innovatie, Alarmcentrales & meldkamers
Bron: Bosch Security Systems B.V.
Gerelateerde artikelen  
27-03-2012 Nieuws Bosch komt met alles-in-een oplossing voor IP-videorecording
26-05-2011 Nieuws Alerto wordt 1Alert FlexProtect
13-04-2017 Loopbaan Nieuwe divisiedirecteur voor Bosch Security Projects
30-09-2011 Nieuws Nieuwe IP dag- en nachtcamera van Bosch
28-05-2018 Nieuws Axis Communications reikt Partner Awards 2018 uit
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,92 seconden.