Nieuws  
 

Panasonic heeft vandaag de overname van het Nederlandse Cameramanager.com bekendgemaakt. Cameramanager.com is een Europese provider van Video Surveillance as-a-Service (VSaaS). De overname van het bedrijf dat gespecialiseerd is in cloud-based videobewaking, moet Panasonics aanwezigheid in de veiligheidsmarkt versterken.

De overname sluit naadloos aan bij de strategie om cloud-based bewakingsoplossingen bij bedrijven en consumenten te introduceren, zegt men bij Panasonic. Het team van Cameramanager.com zal vanaf nu deel uitmaken van Panasonic Europe.

Cameramanager“Deze overname is een belangrijke strategische stap om ons slimme en online dienstenaanbod in Europa en de GOS-landen uit te breiden”, zei Laurent Abadie, voorzitter en CEO van Panasonic Europa.

“De specifieke software en cloud-based toepassingen van Cameramanager.com vormen een goede aanvulling op ons huidige aanbod. Dankzij de overname worden de technische know-how en software-expertise van Cameramanager.com gebundeld met die van Panasonic. Verder krijgen we zo ook de nodige middelen in handen om in te kunnen spelen op de groeiende vraag naar diensten in de cloud.”

Rishi Lodhia, CEO van Camaremanager.com zegt verheugd te zijn deel te gaan uitmaken van een bedrijf dat de innovatie wil blijven ondersteunen. “Vanaf de oprichting in 2007 is Cameramanager.com erg succesvol. Nu zijn we klaar om de volgende stap te zetten in de ontwikkeling van ons bedrijf door onze krachten te bundelen met Panasonic. Samen kunnen we het aanbod van end-to-end, cloud-based videobewakingsoplossingen uitbreiden naar een nog grotere markt.”

Plaats op:
Datum: 12 juli 2013
Categorie: Acquisitie & Reorganisatie, (Camera)bewakingsystemen
Bron: Panasonic Netherlands B.V.
Gerelateerde artikelen  
26-09-2011 Nieuws Norbain in 'hosted video' via Cameramanager.com
24-04-2007 Nieuws Nominaties Safety & Security Awards
14-09-2009 Nieuws Videoverificatie verkleint aantal loze alarmmeldingen
05-10-2017 Nieuws KPN neemt QSight IT over
05-03-2018 Nieuws Securitas neemt Alphatron Security Systems over
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,78 seconden.