Nieuws  
 

SERIS meldt een aantal (forse) nieuwe klanten, zoals het offshorebedrijf Heerema Fabrication Group, het Albert Schweitzer Ziekenhuis en ‘alle bedrijventerreinen’ in Gorinchem. Dat laatste betreft surveillance-taken ten behoeve de collectie beveiliging. Volgens directeur Léon Maas werpt de ser’vicegerichtheid en oog voor hospitality in combinatie met beveiliging’ zijn vruchten af.

Voor de vestiging in Zwijndrecht en Vlissingen van het offshorebedrijf Heerema Fabrication Group (HFG) gaat SERIS de beveiliging verzorgen. SERIS kreeg, na een tender, de opdracht dankzij de jarenlange ervaring in havenbeveiliging en de technologische ontwikkelingen die het beveiligingsbedrijf biedt.

Totale beveiligingsoplossing

Het Albert Schweitzer Ziekenhuis in Dordrecht is onlangs ook een langdurige samenwerking aangegaan met SERIS voor de implementatie van een totale beveiligingsoplossing. SERIS werd eerder ingeschakeld voor het opstellen van een beveiligingsplan. Een aantal van de adviespunten uit het rapport zal door SERIS worden geïmplementeerd.

Alle interne servicemedewerkers van het ziekenhuis zijn inmiddels getraind door SERIS Academy.  SERIS zal reguliere beveiligingswerkzaamheden (stationering en mobiele surveillance) uitvoeren in combinatie met hospitality, service en het geven van interne opleidingen.

Oog voor hospitality

Na een pilot heeft SERIS ook de opdracht verworven voor het beveiligen van alle bedrijventerreinen in Gorinchem. SERIS is daarmee de vaste partner van Stichting Security-5 voor collectieve beveiliging. De flexibele inzet van de collectieve surveillancedienst en de mogelijkheden voor aanvullende dienstverlening hebben mede geleid tot gunning van de opdracht aan SERIS, aldus het bedrijf zelf.

Léon Maas, directeur SERIS-Group Nederland: “De inzet van onze medewerkers, servicegerichtheid en oog voor hospitality in combinatie met beveiliging werpt z’n vruchten af. Ondanks de huidige marktomstandigheden weten we groei te realiseren door een hoge mate van kwaliteit, flexibiliteit en persoonlijke aandacht voor de klant.”

Plaats op:
Datum: 17 juni 2013
Categorie: Bedrijfsnieuws
Bron: SERIS-Group Nederland
Gerelateerde artikelen  
12-07-2013 Nieuws Medewerkers SERIS Security in het nieuw
04-03-2013 Nieuws Keurmerk en certificeringen voor SERIS-Group in Nederland
28-03-2011 Nieuws SERIS neemt ANVD over
17-09-2010 Nieuws G4S introduceert Hospitality Services
12-11-2019 Nieuws Trigion Services breidt diensten uit: Embrace Hospitality Services
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,78 seconden.