Nieuws  
 

De Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven (VEB) gaat de huidige samenwerking met het Fonds Slachtofferhulp verder intensiveren. Onder begeleiding van het Fonds Slachtofferhulp kunnen slachtoffers gebruik maken van de expertise van de adviseurs van de VEB.

Ook biedt de VEB het Fonds Slachtofferhulp een podium tijdens de Safe & Securitybeurs Amsterdam (SSA), die plaats vindt van 4 tot en met 6 juni 2013.
 
Paul van der Velde, voorzitter VEB: “De hulp van het fonds is enorm belangrijk. Elke dag weer krijgen particulieren en bedrijven te maken met criminaliteit. De impact is groot; naast materiële schade raakt dit vaak personen ook emotioneel zeer diep. De werkzaamheden van Fonds Slachtofferhulp en de VEB zijn complementair aan elkaar.”

“Door de samenwerking hopen we de slachtoffers te kunnen adviseren hoe zij door het nemen van preventieve maatregelen de kans op bijvoorbeeld inbraken kunnen verminderen en mogelijk voorkomen” zegt Carlo Contino, manager Beleid en Bestedingen, Fonds Slachtofferhulp.
 
Doel van de VEB is de kans op het worden van slachtoffer van inbraak en overval te beperken door het adviseren over en het realiseren van beveiligingsmaatregelen. Mocht het onverhoopt toch zover komen dat er slachtoffers zijn, dan biedt het Fonds Slachtofferhulp de helpende hand met onder meer hulpverleningsprojecten en noodhulp.

Door de geïntensiveerde samenwerking kunnen slachtoffers onder begeleiding van het Fonds Slachtofferhulp gebruik maken van de kennis en expertise van de VEB. Slachtoffers die te maken hebben gekregen met bijvoorbeeld een inbraak, worden via het fonds door een inspecteur van de VEB kosteloos geadviseerd over een passende beveiligingsoplossing.

Plaats op:
Datum: 29 mei 2013
Categorie: Partnerships
Bron: V.E.B. Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven
Gerelateerde artikelen  
17-08-2011 Nieuws Slachtofferhulp Nederland scoort een ruime voldoende
03-11-2008 Nieuws Veiligheidsbranche schenkt 67.500 euro
01-10-2008 Nieuws Jan Franssen nieuwe algemeen voorzitter VEBON
02-05-2013 Nieuws SSA 2013 introduceert magazine voor ipad en iphone
11-05-2011 Nieuws Wereld Natuur Fonds in zee met ON2IT
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,81 seconden.