Nieuws  
 

De VHD is de eerste alarmcentrale in Nederland die de sturing naar duurzame schadeherstellers ter hand gaat nemen. Men is hiervoor een samenwerking aangegaan met de Stichting Duurzaam Repareren. 

De VHD bepaalt direct na een aanrijding wat de meest geschikte herstellers zijn op basis van het netwerk van de betreffende opdrachtgever, de ongevalslocatie en de woonplaats van de bestuurder. Door de samenwerking met Duurzaam Repareren kan men nu ook bepalen wie van deze herstellers ook duurzaam repareert. 

 VHD alarmcentrale maakt hiermee duurzaam schadeherstel voor haar klanten, verzekeraars, leasemaatschappijen, fleetowners en overheid, eenvoudig realiseerbaar, aldus de Stichting Duurzaam Repareren.

“De afgelopen jaren hebben wij grote veranderingen doorgevoerd en investeringen gedaan om onze eigen bedrijfsvoering duurzaam te maken”, zegt Gerben Koopman, commercieel directeur bij VHD alarmcentrale.

“Het leveren van de service om het ook voor onze klanten mogelijk te maken om meer reparaties duurzaam te laten uitvoeren, zien wij als een logische vervolgstap”.

Plaats op:
Datum: 3 juni 2013
Categorie: Alarmcentrales & meldkamers
Bron: Stichting Duurzaam Repareren
Gerelateerde artikelen  
15-04-2010 Nieuws Directie Securitas ondertekent handvest Kwaliteit, Arbo en milieu
06-07-2011 Nieuws Mauriks Group wordt Mauriks Solutions
02-12-2008 Nieuws Digitaliseren papieren archief toegestaan
19-04-2017 Nieuws Delta Electronics realiseert energiebesparing van 45%
13-07-2006 Nieuws Group 4 Securicor kiest beveiligd IP-netwerk van KPN voor toepassingen in G4S …
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,75 seconden.