Nieuws  
 

Jumbo Supermarkten heeft voor haar nieuwe vestiging in Breda, met een oppervlakte van zesduizend vierkante meter de grootste supermarkt van Nederland, gekozen voor het elektronische artikelbeveiligingssysteem (EAS) !Sense van Nedap Retail.

!Sense is een nieuw elektronisch artikelbeveiligingssysteem speciaal ontwikkeld voor super- and hypermarkten dat volgens Nedap diefstalpreventie combineert met de mogelijkheid klanten te tellen en andere (beveiligings-)producten te integreren.

Het hart van !Sense wordt gevormd door een nieuwe uiterst dunne maar robuuste EAS antenne. Deze geeft een akoestisch en visueel alarm indien beveiligde producten de winkel verlaten zonder dat de productbeveiliging aan de kassa is gedeactiveerd of verwijderd.

Door middel van de geïntegreerde elektronica en klantentellers biedt het systeem supermarktmanager live inzicht in de prestaties van het systeem, het aantal alarmen en het aantal klanten in de supermarkt.

Ook maakt de elektronica het mogelijk andere (beveiligings)producten eenvoudig via API met !Sense te laten samenwerken en zodoende een efficiënt beveiligingsnetwerk te creëren, aldus de producent. Het Nedap-systeem kan bijvoorbeeld eenvoudig worden geïntegreerd met pagers, mobiele telefoons, beveiligingscamera’s of roldeuren.

Plaats op:
Datum: 1 april 2013
Categorie: Winkel(product)beveiliging
Bron: Nedap Retail
Gerelateerde artikelen  
14-11-2017 Nieuws Toegangscontrolesysteem van Nedap is gecertificeerd door Kone
26-11-2007 Nieuws Nedap gaat samenwerken met Securitas Systems
27-07-2010 Nieuws Alles-in-een antidiefstaloplossing voor De Tuinen
10-12-2009 Nieuws Nedap Locker Management Systems op Beurs Facilitair
10-09-2010 Nieuws AkzoNobel kiest Nedap AEOS
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,79 seconden.