Nieuws  
 

Het Chinese Techshino Europe Technology, actief in biometrische identificatie en data security, heeft vorige week haar nieuwe hoofdkantoor geopend in Den Haag. Het bedrijf maakt deel uit van het internationale veiligheidscluster in de Haagse regio, The Hague Security Delta (HSD).

Techshino ontwikkelt toepassingen voor identificatiemethodes gebaseerd op vingerafdrukken, gezichtsherkenning en irisscans. Het bedrijf is afkomstig uit Beijing en behoort in China tot de top 10 in hun werkveld.

Techshino gaat zich vestigen in het Border Security Innovation Center (BIC) op de Johan van Oldenbarneveltlaan in Den Haag. Naast in Nederland is Techshino binnen Europa actief in  Zweden.

De keuze voor een Europees hoofdkantoor in Den Haag kwam tot stand na bemiddeling van de WestHolland Foreign Investment Agency en de Netherlands Foreign Investment Agency. Op termijn zal Techshino 15 mensen in dienst hebben.

“Het Haagse veiligheidscluster kan op steeds meer belangstelling vanuit het buitenland rekenen. The Hague Security Delta fungeert als ideaal platform voor partijen die starten op de Europese markt. De toenemende bedrijvigheid in deze sector leidt tot meer werkgelegenheid in de stad.” Aldus Wethouder Economie van Den Haag en voorzitter van de Raad van Participanten van de WFIA Henk Kool.

Plaats op:
Datum: 20 maart 2013
Categorie: Bedrijfsnieuws
Bron: WestHolland Foreign Investment Agency
Gerelateerde artikelen  
10-07-2013 Nieuws Stichting The Hague Security Delta opgericht
28-09-2017 Nieuws The Hague Security Delta verwelkomt cybersecurityspecialist CyNation
27-07-2017 Nieuws Winkelman en Van Hessen wint pitch Cyber Security Week
01-03-2019 Nieuws X-Systems opent nieuw kantoor op HSD campus in Den Haag
09-10-2017 Nieuws Voormalig ministerie SZW wordt onderdeel van Haagse veiligheidscampus
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,74 seconden.