Nieuws  
 

Na een competitieve selectieprocedure heeft Unilever Nedap gekozen als leverancier van haar wereldwijde oplossing voor fysieke toegang. AEOS, de beveiligingsoplossing van Nedap, gaat de 20.000 deuren in meer dan 800 Unilever vestigingen over de hele wereld bewaken. Inclusief videobewaking.

Nedap biedt een wereldwijd supportmodel voor implementatie en onderhoud van AEOS middels een wereldwijd dekkend netwerk van Business Partners.

“Unilever is een strategisch account die laat zien hoe wij dankzij langdurige samenwerking een wereldwijde oplossing bieden”, zegt Jeroen Gieling, Manager Global Accounts bij Nedap.

“Ons implementatiemodel, waarbij wij gebruik maken van ons wereldomvattende netwerk van system integrators voor lokale implementatie, en onze technologie, die naadloos aansluit bij het vooruitstrevende informatietechnologie concept van Unilever, is de match gebleken waar Unilever naar op zoek was.”

Ian Dunning, Global Facilities Director bij Unilever voegt hieraan toe: “Het partnership tussen Unilever en Nedap is een belangrijke sleutel in ons mondiale programma voor harmonisatie van essentiële middelen en processen. Het bereiken van flexibiliteit en schaalbaarheid en het verbeteren van de ervaring van gebruikers van onze faciliteiten, behoort tot de kern van Unilever. Daarnaast is het een essentieel element van de algehele transformatie van onze werkomgeving, waarin we blijven focussen op uitmuntende service tegen de laagst mogelijke kosten. AEOS stelt ons in staat om flexibel gebruik te maken van onze security management oplossing om zo toekomstige innovatie te bewerkstelligen.”

AEOS is een gestandaardiseerde oplossing voor alle locaties van Unilever. Deze standaardisatie moet resulteren in meerdere voordelen wereldwijd, waaronder kostenbesparingen, mondiale rapportagemogelijkheden en verbeterde gebruikerservaring.

Eén van de geautomatiseerde en centraal beheerde processen stelt Unilever in staat om managementrapporten te maken over alle Unilever vestigingen vanuit één enkele database, hierdoor wordt waardevolle bedrijfsinformatie verkregen.

De implementatie van ‘self service’ mogelijkheden van medewerkers voor het aanvragen van toegang en activeren van passen, vergroot de gebruikerservaring enorm. Het gebruik van één enkele toegangspas voor alle locaties die medewerkers bezoeken vergroot de mobiliteit en harmoniseert alle Unilever locaties als één bedrijf. Dit sluit volledig aan bij ‘het nieuwe werken’ van Unilever.

Plaats op:
Datum: 15 januari 2013
Categorie: Aanbestedingen
Bron: Nedap Security Management
Gerelateerde artikelen  
08-11-2010 Nieuws Hindustan Unilever gaat voor Nedap AEOS
18-07-2006 Nieuws Unilever beschermt gedistribueerde data met Iron Mountain
10-09-2010 Nieuws AkzoNobel kiest Nedap AEOS
16-02-2010 Nieuws Voestalpine standaardiseert op Nedap AEOS
09-07-2008 Nieuws Nedap gaat opereren op de Chinese markt
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,82 seconden.