Nieuws  

Bosch Security Systems is met ingang van 2 april verhuisd naar een nieuw hoofdkantoor in Eindhoven dat tevens dienst doet als showcase op het gebied van Safety & Security.

De modernste installaties op het gebied van automatische branddetectie, public address en voice-evacuatie, toegangscontrole, camera's, inbraakbeveiliging en gebouwbeheersystemen zijn in het nieuwe gebouw te vinden, meldt Bosch. Uiteraard allemala van het eigen merk.

Referentiecase

"Het nieuwe gebouw vormt een prachtige referentiecase voor onze klanten en weerspiegelt perfect de competenties van Bosch Security Systems op het gebied van veiligheid en beveiliging. Wij zijn ervan overtuigd dat wij onze partners in de Benelux nog beter van dienst kunnen zijn vanwege de bundeling van Audio & Video en de moderne trainingsruimtes en state-of-the-art showroom," aldus Adelbrecht Kornelis Sales Director Benelux Bosch Security Systems.

Voor de fijnproevers: de veiligheid van het gebouw wordt verzorgd door een volledig automatisch branddetectiesysteem voorzien van de nieuwste brandpanelen en onzichtbare detectoren.

Ontruimingssysteem

Het branddetectiesysteem is gekoppeld aan het Praesideo-ontruimingssysteem. Dit Praesideo-systeem is speciaal voor de gelegenheid aangepast aan de laatste eisen van de Nederlandse markt en tevens voorzien van state-of-the-art LC4 luidsprekers.

Daarnaast is het gehele gebouw (uiteraard) voorzien van de laatste nieuwe HD-camera's en HD-domes die gekoppeld zijn aan de laatste versie van het Bosch Video Management Systeem en anti-inbraaksysteem.

Meer dan 400 medewerkers

De verhuizing van Bosch Security Systems naar de Torenallee 49 in Eindhoven betekent dat de huidige vestigingen op de Glaslaan 2 in Eindhoven en Kapittelweg 10 in Breda worden samengevoegd op de nieuwe locatie. In totaal zullen meer dan 400 mensen werkzaam zijn in het Bosch Audio & Video gebouw.

Bosch Audio & Video is gevestigd in het voormalige hoofdkantoor van de Consumer Lifestyle divisie van Philips. Het pand werd de voorbije maanden volledig gerenoveerd.

 

Plaats op:
Datum: 3 april 2012
Categorie: Bedrijfsnieuws
Bron: Bosch Security Systems B.V.
Gerelateerde artikelen  
04-04-2018 Nieuws Samenwerking TAU Audio Solutions en Bosch Security and Safety Systems
04-04-2011 Nieuws Bosch Security Systems verlaat Breda
13-04-2017 Loopbaan Nieuwe divisiedirecteur voor Bosch Security Projects
13-02-2012 Nieuws Bosch met nieuwe video-oplossingen
07-09-2011 Nieuws Bosch Security Systems in nieuwe 'kleine' toepassingen
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,85 seconden.