Nieuws  

Beveiligingsinstallatiebedrijf Lockwell uit Blaricum breidt haar dienstverlening buiten 't Gooi verder uit. Vanaf 1 januari opereert het bedrijf ook vanuit een nieuwe vestiging in Lelystad. Voor deze vestiging heeft Lockwell als vestigingsmanager een ervaren rot in het vak aangetrokken in de persoon van Peter van Erven (41 jaar).
Van Erven heeft een ruime staat van dienst in het beveiligingsvak. Hij heeft een aantal grote beveiligingsprojecten op zijn naam staan, onder meer de beveiliging van Artis in Amsterdam. In zijn functie wordt hij zowel commercieel als technisch verantwoordelijk voor de nieuwe vestiging.

"Lelystad biedt op termijn, met 75.000 inwoners en een groeiend bedrijvenbestand, goede mogelijkheden voor de uitbouw van onze bedrijfsactiviteiten", aldus Jos Rigter, direkteur van het bedrijf. "Lockwell wil in deze gemeente met concurrerende dienstverlening en scherpe prijzen een serieuze beveiligingsrol gaan spelen".

"Deze gemeente krijgt door de invoering van de nationale politie zeer waarschijnlijk de beschikking over aanzienlijk minder agenten, een ingrijpende overheidsmaatregel die zeker ten koste zal gaan van de veiligheid van inwoners en bedrijven in Lelystad", zo stelt Rigter.

Naast de hoofdvestiging in Blaricum beschikt Lockwell nu over nevenvestigingen in Almere, Loenen aan de Vecht en vanaf in januari dus in ook Lelystad. Rigter sluit uitbreiding van de bedrijfsactiviteiten via nieuwe vestigingen in de nabije toekomst zeker niet uit.

Plaats op:
Datum: 17 januari 2012
Categorie: Bedrijfsnieuws
Bron: Lockwell Beveiligingstechniek B.V.
Gerelateerde artikelen  
23-11-2011 Nieuws 10.000ste klant voor Lockwell Beveiligingstechniek
23-09-2011 Nieuws Salto Systems opent kantoor in Amsterdam
05-02-2013 Nieuws Gemeente Almere kiest voor boa's van G4S
15-06-2010 Achtergrondartikelen Collectieve beveiliging op afstand door G4S
26-05-2011 Nieuws Alerto wordt 1Alert FlexProtect
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,81 seconden.