Nieuws  
 

Antea Participaties heeft een minderheidsbelang van 40% verworven in ABCO Beveiliging, leverancier van onder andere inbraakmeldinstallaties, cameraobservatiesystemen en brandmeldinstallaties. De participatie moet de groei van het bedrijf uit Duiven versnellen.

ABCO Beveiliging, opgericht in 2006, staat voor Altijd Blijven Communiceren Over Beveiliging.

Antea ABCOABCO-directeur Robert Jansen ziet in de markt volop kansen om de ingezette groei (nu 30 werknemers) de komende jaren voort te zetten, zowel autonoom als door acquisities.

Jansen: "We denken in de komende jaren op een personeelsbestand uit te komen van minstens 50 medewerkers. We verwachten te groeien in zowel de zakelijke als de particuliere markt. Beide categorieën hebben te maken met toenemende criminaliteit en een bijbehorend gevoel van onveiligheid."

Groeisector

De ideale kandidaat om die groeistrategie vorm te geven is gevonden in Antea Participaties, een Nederlandse kapitaalverstrekker met veel ervaring in het begeleiden van snelgroeiende bedrijven. In die zoektocht werd ABCO bijgestaan door Marktlink Fusies & Overnames. ABCO Beveiliging is voor Antea de eerste deelneming in de beveiligingssector.

Robert De Boeck, directeur van Antea Participaties: "De beveiligingsector zien we als een groeisector. Verder zien we veel synergie-mogelijkheden tussen ABCO Beveiliging en ons netwerk van vermogende particulieren en bedrijven.

Omdat ABCO Beveiliging zowel in de particuliere als in de zakelijke markt actief is, kunnen wij Robert Jansen introduceren bij onze particuliere klanten en bij onze bedrijven. Daarnaast kunnen we ook via de vastgoed CV's van zusteronderneming Antea Vastgoed voor waardevolle contacten voor ABCO Beveiliging zorgen."

Klankbord

Naast de financiële participatie zal Antea passende leden voor de Raad van Commissarissen selecteren uit haar netwerk van informal investors. Deze ondersteunen het management bij het maken van strategische beslissingen en fungeren waar nodig als klankbord.

Plaats op:
Datum: 14 december 2011
Categorie: Acquisitie & Reorganisatie
Bron: ABCO Beveiliging B.V.
Gerelateerde artikelen  
18-11-2011 Nieuws Robert Vos nieuwe managing director ASSA ABLOY Nederland
26-05-2011 Nieuws Alerto wordt 1Alert FlexProtect
11-09-2019 Nieuws Nieuwe website van VPS over tijdelijke beveiliging
19-09-2017 Amsterdam Security Expo 2017 Video Richard Robert van Osec, deelnemer Amsterdam Security Expo
07-07-2011 Nieuws Trigion benoemt Ellen Groenewoudt tot algemeen directeur
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,8 seconden.