Nieuws  
 

McAfee komt met een driestappenplan voor het beschermen van mobiele apparaten, mobiele data en mobiele toepassingen. Het is ontworpen om bedrijven en consumenten te helpen met het veilig beheren van hun apparaten.

Aanvallen op smartphones komen steeds vaker voor, en volgens McAfee Labs is de nieuwe malware gericht op mobiele Android apparaten met 76 procent gestegen in het afgelopen kwartaal. De noodzaak om mobiele apparaten te beveiligen tegen aanvallen is nog nooit zo belangrijk geweest, aldus de computerbeveiliger.

Om deze reden ontwikkelt McAfee producten en strategieën om bedrijven beter in staat te stellen om deze apparaten veilig in de IT infrastructuur onder te brengen.


McAfee's driestappenplan voor mobiele beveiliging

• Beschermen van mobiele apparaten: McAfee biedt een complete beveiligingsoplossing voor de bescherming van de meest populaire mobiele apparaten van vandaag.

• Beschermen van mobiele gegevens: McAfee garandeert dat alleen de apparaten met coderingen toegang hebben tot het bedrijfsnetwerk en gegevens.

• Beschermen van mobiele Apps: naast de traditionele email en het web, zijn mobiele apps gemakkelijk beschikbaar en groeit het aantal apps dagelijks. McAfee ziet dit als een van de grootste bedreigingen van de toekomst.

Plaats op:
Datum: 21 september 2011
Categorie: Informatie- & databeveiliging
Bron: McAfee International B.V.
Gerelateerde artikelen  
14-09-2011 Nieuws McAfee in anti-diefstal oplossing voor ultrabooks
07-07-2010 Nieuws McAfee levert beveiliging aan tweederde alle USB-fabrikanten
02-08-2010 Nieuws McAfee neemt tenCube over
20-07-2018 Nieuws McAfee verbetert security met nieuwe zakelijke producten
26-02-2018 Nieuws McAfee start samenwerking met Samsung en Telef├│nica
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
´┐Ż 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,78 seconden.