Nieuws  
 

Het vernieuwde partnerprogramma van Kaspersky Lab is op 15 augustus 2011 van start gegaan. Dit programma voorziet in een verbeterde ondersteuning van de channel partners, waaronder uitgebreide training, speciale technische support en marketingondersteuning.

Ter gelegenheid van deze start geeft Kaspersky Lab zijn partners voor de zakelijke markt met een speciale actie de mogelijkheid €250 aan waardecheques terug te ontvangen voor elke €1000 aan ingekochte producten.

"Met het vernieuwde partnerprogramma willen we onze partners en degenen die dat willen worden, helpen om de marktkansen zoveel mogelijk te benutten," zegt Martijn van Lom, Managing Director Kaspersky Lab Benelux. "Zo geven we partners uitgebreide marketingondersteuning en is er voor hen een trainingsprogramma opgezet via de Kaspersky University. Ook kunnen de zakelijke partners terecht bij een speciale technische support hotline en kunnen zij technische pre- en post-sales ondersteuning krijgen. Met onze speciale actie willen we dit allemaal een extra stimulans geven."

Uit onderzoek van Kaspersky Lab blijkt dat veel bedrijven een toename zien van het aantal cyberaanvallen op hun bedrijf en dat mede daardoor de vraag naar oplossingen, die netwerken, computers en mobiele apparaten van het gehele bedrijf beschermen, groeit. Dit biedt goede kansen en dat is ook de reden waarom Kaspersky de ondersteuning van zijn zakelijke partners op een hoger plan brengt.

Plaats op:
Datum: 16 augustus 2011
Categorie: Informatie- & databeveiliging
Bron: Kaspersky Lab
Gerelateerde artikelen  
29-08-2006 Nieuws Kaspersky Lab lanceert een vernieuwd partnerprogramma voor de Benelux
28-06-2010 Nieuws Kaspersky Lab opent nieuwe vestiging in de Benelux
24-08-2006 Nieuws Aladdin versterkt partnerprogramma
17-11-2009 Nieuws Kaspersky Lab bij de top 4 leveranciers van beveiligingsoplossingen
20-12-2010 Nieuws Kaspersky Lab blijft wereldwijd groeien
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,77 seconden.