Nieuws  
 

Consolid heeft van FMN (Federatie Mobiliteitsbedrijven Nederland) opdracht gekregen om 60 medewerkers Service en Veiligheid te leveren. Daarmee hebben is een flinke stap gezet binnen ons domein Vervoer & Veiligheid.

De opdracht sluit goed aan op de dienstverlening die wij op dit moment aan onze opdrachtgevers in het personenvervoer bieden. De Medewerker Service en Veiligheid is een voortzetting van de functie OV-Steward of Toezichthouder. Op dit moment zijn enkele tientallen Consolidmedewerkers werkzaam in deze functie.

De opdracht komt voort uit de Taskforce Veilig Openbaar Vervoer waarbinnen overheid, werkgevers en werknemers samenwerken. Deze opdracht is niet alleen belangrijk voor Consolid. Het is belangrijk voor het gehele OV in Nederland. De medewerkers worden ingezet in concessiegebieden in Noord- en Zuid-Holland, Brabant en Almere.

De inzet wordt bepaald o.b.v. de geregistreerde incidenten. Door nauwkeurige incidentenregistratie kunnen wij zien op welke lijnen en op welke tijden de medewerkers het best ingezet kunnen worden. Niet alleen de prijs was bepalend maar ook de wijze waarop Consolid de medewerkers gaan inzetten.

Daarnaast wordt ook onze Consolidbus ingezet die de uitstraling krijgt van het project en wordt ingezet voor promotionele doelstellingen. Wij gaan nu hard aan de slag met de werving, selectie en opleiding van deze medewerkers. Gelukkig zijn er al een flink aantal die aan de eisen voldoen. Het project gaat op 1 september van start voor een periode van een jaar.

Plaats op:
Datum: 26 juli 2011
Categorie: Aanbestedingen
Bron: Consolid Personeelsdiensten B.V.
Gerelateerde artikelen  
10-02-2012 Nieuws Consolid ook in evenementbeveiligers
25-02-2011 Nieuws Extra toezichthouders voor veiliger streekvervoer
03-02-2011 Nieuws Overeenstemming veiligheid werknemers openbaar vervoer
24-11-2010 Nieuws Drie keer hogere straf bij geweld tegen medewerkers publieke taak
11-12-2008 Nieuws OV Amsterdam nauwelijks bewaakt tijdens de feestdagen
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,77 seconden.