Nieuws  
 

Kaspersky Lab, ontwikkelaar van IT-beveiligingsoplossingen, gaat BASF, het grootste chemieconcern ter wereld, voorzien van beveiligingssoftware. De diensten die Kaspersky Lab gaat leveren, zullen zorgen voor een wereldwijde beveiliging van systemen die op het bedrijfsnetwerk van BASF zijn aangesloten.

De overeenkomst is gesloten na een grondige evaluatie door BASF van verschillende IT-beveiligers en hun producten. De software van Kaspersky Lab bleek de meest efficiënte te zijn voor het beschermen van de IT-infrastructuur. In totaal zullen meer dan 100.000 systemen van BASF worden beveiligd met Kaspersky Work Space Security.

"We zijn er erg trots op om BASF als klant te hebben," zegt Eugene Kaspersky, CEO en medeoprichter van Kaspersky Lab. "Zoals elke grote international, heeft BASF betrouwbare beveiliging nodig voor de IT-infrastructuur van het bedrijf. We zijn erg blij dat BASF heeft gekozen voor Kaspersky Lab als wereldwijde partner voor dit bedrijfskritische onderdeel."

Kaspersky Work Space Security zorgt voor een complete beveiliging tegen alle soorten dreigingen voor de systemen van BASF. Naast de beveiliging tegen malware, phishing en hackers, zal de beveiligingsoftware een firewall en beveiligde e-mail bieden. Ook zal de randapparatuur, zoals USB-sticks en externe harde schijven, worden beveiligd. Er zijn individuele Maintenance Service Agreements (MSA's) opgesteld om zo de werknemers van BASF de beste ondersteuning te bieden.

"De zekerheid van wereldwijde beveiliging en rapportage op maat is één van de fundamenten van IT-beveiliging in onze organisatie. We vertrouwen op Kaspersky Lab om dit te verwezenlijken. We zijn erg blij met de prestaties van het scannen en de mogelijkheden van het flexibel en centraal beheren van de Kaspersky Administration Kit," zegt Oliver Jeackel-Bender, Senior Specialist voor IT beveiliging binnen Information Services BASF Group.

Plaats op:
Datum: 10 juni 2011
Categorie: Informatie- & databeveiliging
Bron: Kaspersky Lab
Gerelateerde artikelen  
17-11-2009 Nieuws Kaspersky Lab bij de top 4 leveranciers van beveiligingsoplossingen
12-04-2011 Nieuws Kaspersky Lab top3 speler beveiligingssoftware
25-03-2011 Nieuws Kaspersky Lab met speciale F1 security editie
23-07-2018 Nieuws Komende vijf jaar cybersecurity grootste aandeel in Managed Services
02-06-2006 Nieuws Kaspersky Lab’s antwoord op OneCare
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,86 seconden.