Nieuws  
 

Nedap N.V. marktleider in Europa op het gebied van klant georiënteerde security management oplossingen, heeft haar positie in de Duitse markt versterkt met een nieuwe Business Partner genaamd nTp, de nedap Technology partner voor security management GmbH.

nTp is opgericht door voormalige managers van primion Technology AG, die beschikken over aanzienlijke markt- en technologie know-how. Jürgen Schneider, een van de oprichters, is tevens voorzitter van de vakvereniging van fabrikanten en installateurs van geïntegreerde netwerktechniek (Bundesverband der Hersteller und Errichter, BHE). Het is zijn overtuiging dat standaardisering de IT-toekomst bepaalt. De huidige security infrastructuur in de meeste gebouwen bestaat uit een veelvoud van verschillende systemen en apparaten. Alleen de integratie van al deze systemen en functies in één gestandaardiseerd IP-securitymanagement platform waarborgt duurzaam voordeel en minimaliseert beveiligingsrisico's.

Traditionele concepten proberen de hardware van de zogenaamde sub-systemen (inbraak, toegangscontrole en video) op server niveau te integreren met behulp van honderden interfaces. De strategie van het platformonafhankelijke security management systeem AEOS van Nedap is anders. Door gebruik te maken van intelligente, op Linux-gebaseerde Security Controllers, wordt de complexiteit op het onderliggende automatiseringsniveau geintegreerd. Daarmee kunnen videocamera's direct via het netwerk worden aangesloten op een NAS-server en werken zij ook zonder speciale video-recorders of video-servers. Hierdoor vervallen systeem-gerelateerde barrières tussen de subsystemen. De verschillende beveiligingsfuncties kunnen worden gecombineerd, gecontroleerd en beheerd via één web-based user interface. Door de open IP-standaarden waar Nedap AEOS gebruik van maakt, is het systeem bovendien klaar voor de toekomst. Aldus Nedap.

Plaats op:
Datum: 12 mei 2011
Categorie: Partnerships
Bron: Nedap Security Management
Gerelateerde artikelen  
10-09-2010 Nieuws AkzoNobel kiest Nedap AEOS
14-04-2011 Nieuws NEDAP met nieuw beveiligingsplatform op IFSEC 2011
09-07-2008 Nieuws Nedap gaat opereren op de Chinese markt
16-02-2010 Nieuws Voestalpine standaardiseert op Nedap AEOS
25-01-2011 Nieuws Nedap exposeert op Safety & Security Amsterdam 2011
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,79 seconden.