Nieuws  
( * ) Verplichte Velden
U kunt een bekende attenderen op het artikel. Geef het e-mailadres op van degene aan wie u de link wilt sturen. Daarbij kunt u, als u dat wilt, een commentaar schrijven.
E-mailadres van geadresseerde:*
Uw e-mailadres:*
Commentaar:
Verificatie:*
Geef de code van de afbeelding in exact zoals weergegeven. De code is niet hoofdlettergevoelig en kan geen nul bevatten.
 

ON2IT B.V., specialist in managed IT security, levert de Next Generation Firewall van Palo Alto Networks aan het Wereld Natuur Fonds (WNF). Met deze oplossing beschikt het WNF over een krachtige en intelligente oplossing voor onder andere het beheer en de beveiliging van social media-kanalen. ON2IT beheert de firewall kosteloos voor het WNF vanuit het oogpunt van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Het Wereld Natuur Fonds zet steeds vaker social media, zoals Twitter, Facebook en Hyves, in om contact te houden met zijn donateurs. Deze kanalen zijn met de Next Generation Firewall van Palo Alto Networks te beveiligen en te beheren. De firewall van Palo Alto Networks biedt mogelijkheden die veel verder gaan dan firewalls van concurrenten. De essentie is dat deze firewall niet primair naar poorten en IP-adressen kijkt, maar naar de feitelijke applicatie waarvan het netwerkverkeer afkomstig is. Zo kunnen social media, streaming video, Skype en dergelijke voor het eerst écht betrouwbaar en veilig worden toegelaten. Ook is het mogelijk het bandbreedtegebruik te beperken per applicatie, gebruiker of gebruikersgroep.

"Continuïteit van onze infrastructuur is essentieel. Medewerkers moeten 24x7 gebruik kunnen maken van onze systemen en de virtuele desktop. Ze hebben flexibele werktijden en werken regelmatig vanuit andere tijdzones", zegt Henk Middelbrink, IT Manager van het Wereld Natuur Fonds. "De Palo Alto Networks-firewall biedt ons het beste van twee werelden: inzicht in het applicatiegebruik en bescherming tegen bedreigingen zoals botnets. Zo kunnen we ervan op aan dat de continuïteit is gewaarborgd en dat we veilig gebruikmaken van bijvoorbeeld social media."

"Palo Alto Networks levert firewalls van de volgende generatie die niet alleen beschermen, maar ook inzicht in, en controle over applicatiegebruik bieden", zegt Marcel van Eemeren, directeur-eigenaar van ON2IT. "Niet voor niets kiezen steeds meer grote organisaties, waaronder het Wereld Natuur Fonds, voor Palo Alto Networks als opvolger van hun traditionele firewalls. Doordat ON2IT het werk van het Wereld Natuur Fonds graag steunt, beheren we de Palo Alto Networks-firewall voor deze organisatie kosteloos. Zo dragen we een steentje bij aan een duurzamere wereld."

Over ON2IT B.V.
ON2IT is specialist in het beveiligen van netwerken en informatiesystemen voor middelgrote en grotere organisaties. Het bedrijf biedt managed security-, consultancy- en security audit-diensten. ON2IT werkt intensief samen met een beperkt aantal zorgvuldig geselecteerde toeleveranciers, waaronder Palo Alto Networks, IBM Internet Security Systems, EMC RSA en IBM Tivoli. De ON2IT-no-nonsenseaanpak staat voor resultaat, service en een vast tarief. Een groot aantal partijen in diverse sectoren vertrouwt op ON2IT als partner voor de beveiliging van hun netwerk, applicaties, data en apparatuur. Het Nederlandse hoofdkantoor van ON2IT is gevestigd in Waardenburg. In België opereert het bedrijf vanuit de vestiging in Hasselt onder de naam Sinus³. Voor meer informatie: www.on2it.net of www.sinus3.com.

Plaats op:
Datum: 11 mei 2011
Categorie: Partnerships
Bron: ON2IT
Gerelateerde artikelen  
17-05-2011 Nieuws ON2IT benoemd tot Authorized Training Centre
25-03-2010 Nieuws Managed security-specialist ON2IT breidt uit naar BelgiŽ en Luxemburg
02-02-2018 Nieuws ION-IP Platinum Partner Palo Alto Networks
14-02-2019 Nieuws Palo Alto Networks lanceert eerste 5G next generation firewall
28-12-2018 Nieuws Google Cloud en Palo Alto Networks breiden partnerschap uit
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
ÔŅĹ 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,93 seconden.