Nieuws  
 

Kaspersky Lab biedt op de haar motorsport Facebook-pagina de kans om twee kaarten te winnen voor de Formule 1-race in Monaco. De gelukkigen vliegen in het weekend van 28 en 29 mei 2011 naar Monaco om als Kaspersky "Insider" verslaggever getuige te zijn van de race. Daar doen de winnaars speciaal voor deze gelegenheid op de Kaspersky Motorsport Facebook-pagina en andere sociale media van Kaspersky verslag van de race.

Het "Insider"-prijzenpakket omvat vliegtickets, een welkomstdiner, accommodatie, transfers en toegang tot het jacht van Kaspersky Lab dat in de haven van Monaco ligt om zo vanaf de eerste rij de race te kunnen volgen.

Facebook-gebruikers kunnen tot 18 mei middernacht deelnemen aan de wedstrijd, dat onderdeel is van het bredere Kaspersky Motorsport-project. Om kans te maken op een van de twee prijzenpakketten moeten alle deelnemers een aantal vragen beantwoorden en uitleggen waarom juist zij de kaarten zouden moeten winnen om verslag te kunnen doen van de race. Hiervoor geldt: hoe creatiever en origineler, hoe beter.

Kandidaten moeten ouder zijn dan 18 jaar en in staat zijn om vloeiend Engels te spreken en schrijven. Naast alle Nederlanders is deze wedstrijd bedoeld voor inwoners van Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, UK, Ierland, Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal, Denemarken en Finland.

Kijk voor meer informatie op: http://www.facebook.com/KasperskyMotorsport.

Plaats op:
Datum: 2 mei 2011
Categorie: Reclame & Sponsoring
Bron: Kaspersky Lab
Gerelateerde artikelen  
17-09-2009 Nieuws Facebook, MySpace en Twitter probleem!
25-03-2011 Nieuws Kaspersky Lab met speciale F1 security editie
23-11-2009 Nieuws Onderzoek Panda legt valse Facebook-pagina bloot
19-05-2009 Nieuws Tien praktische tips na phishing-aanval op Facebook
16-08-2011 Nieuws Zakelijke beveiligingsoplossingen focus Kaspersky partnerprogramma
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,75 seconden.