Nieuws  
 

Utrecht, 27 april 2006 - Trend Micro, leverancier van antivirus- en internet-content-beveiligingssoftware, introduceert een oplossing voor de real-time detectie en verwijdering van intelligente spyware en grayware. De oplossing wordt in drie versies geleverd: voor consumenten, mkb-bedrijven en grotere ondernemingen.

De antispywareoplossingen van Trend Micro bieden optimale schaalbaarheid en gebruikersgemak. De oplossingen zijn in combinatie met andere antivirus- en beveiligingssoftware te gebruiken. Ze zijn zelfstandig of als onderdeel van een gelaagde verdedigingsstrategie op veel punten in het netwerk in te zetten.

"Spyware is dit jaar een van de drie topprioriteiten van veel Europese CIO's. Een groot aantal bedrijven heeft last van de gevolgen van de schadelijkste spywaretypes, zoals keyloggers, dialers en browser-hijackers. Trend Micro biedt een keuze tussen gateway- en desktopoplossingen, waardoor ondernemingen kunnen beschikken over de oplossing die het beste past bij hun infrastructuur", aldus Aldo Rimondo, Vice-President Marketing voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA) van Trend Micro.

Het antispywareproduct CWShredder van Trend Micro wordt beschouwd als een van de meest effectieve oplossingen voor het vernietigen van de CoolWebSearch Web-browsing hijacker. Dat geldt ook voor intelligente varianten die steeds van methode veranderen om detectie en verwijdering te voorkomen. Trend Micro kan door wereldwijd onderzoek en via ondersteuningscentra tijdig updates leveren, waardoor klanten tegen de nieuwste spywarebedreigingen zijn beschermd.

De hoogwaardige, gebruiksvriendelijke antispywareoplossingen van Trend Micro beschermen ook organisaties met beperkte IT-mogelijkheden. Dit is mogelijk door extra voorzieningen, zoals automatische ontdekking van onbeveiligde computers, stille installaties en tijdige updates. Systeembeheerders kunnen de antispywaresoftware via een webgebaseerd dashboard op afstand gebruiken en beheren. Dat gebeurt op een voor eindgebruikers transparante manier, waardoor zichtbaarheid en controle binnen de gehele organisatie mogelijk zijn.

Dankzij de flexibele antispywaresoftware van Trend Micro beschikken kleine en grote bedrijven over een krachtige bescherming tegen spyware, los van de investeringen die ze al hebben gedaan in antivirusproducten. Antispyware is gebaseerd op technologie die vooraf is geïnstalleerd in meer dan zes miljoen pc's. Daardoor zijn de oplossingen van Trend Micro niet alleen zeer betrouwbaar, maar werken ze ook samen met andere softwareproducten.

Plaats op:
Datum: 27 april 2006
Bron: Trend Micro
Gerelateerde artikelen  
02-10-2009 Nieuws Trend Micro en ASUS sluiten OEM-overeenkomst
24-08-2007 Nieuws Cybercriminelen maken misbruik van lek Trend Micro
02-05-2006 Nieuws Trend Micro introduceert nieuwe versie ServerProtect voor Linux
09-05-2007 Nieuws Trend Micro lanceert mkb-beveiligingsoplossingen voor Windows Vista
06-06-2006 Nieuws Trend Micro steunt Maleisische regering in strijd tegen cyberterrorisme
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,85 seconden.