Nieuws  
 

Utrecht, 1 juni 2006 - Trend Micro, Incorporated (TSE: 4704, Nasdaq: TMIC), marktleider in software en services op het gebied van virusbescherming voor netwerken en content-beveiliging op internet, heeft de lancering aangekondigd van de nieuwste versie van PC-cillin(tm) Internet Security. Dit programma biedt antivirus- en andere bescherming voor Windows Vista(tm), de volgende generatie van het Windows-client-besturingssysteem, zodra dit beschikbaar komt.

Trend Micro(tm) PC-cillin voor de bètaversie van Windows Vista kan HIER worden gedownload van de Microsoft-website 'Security at Home'. Deze website bevat tevens veel beveiligingsinformatie waarmee klanten zich kunnen voorbereiden op Windows Vista.

"Microsoft streeft er bij het uitrollen van Windows Vista Beta 2 naar klanten te helpen hun pc te beveiligen", aldus Mike Sievert, Vice-President Windows Klantenmarketing van Microsoft. "Het doet ons genoegen dat Trend Micro het voortouw neemt en PC-cillin Internet Security levert aan onze Bèta 2-klanten."

Windows Vista belooft bedrijven veel meerwaarde te bieden door mensen naadloos op informatie aan te sluiten, grotere mobiele en externe productiviteit mogelijk te maken, de uitrol- en ondersteuningskosten significant te verminderen en een veiliger en compatibel desktopplatform te bieden. Trend Micro PC-cillin Internet Security biedt Windows-klanten geavanceerde functies die verder gaan dan de standaardantivirus- en firewallbescherming, en helpt de pc's van klanten te vrijwaren van nieuwe, opkomende bedreigingen, zoals phishing-aanvallen, netwerkvirussen, spammail, WiFi-inbraken, onwelgevoeglijke webcontent en spywareprogramma's.

"Wij zijn blij met de nauwe samenwerking met Microsoft bij het bètaprogramma van Windows Vista. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat klanten de volledige internetbeveiliging genieten van PC-cillin en van onze onderzoekers in de TrendLabs", aldus Lane Bess, wereldwijd algemeen manager Consumentenproducten en -diensten bij Trend Micro. "Klanten van Windows Vista kunnen vertrouwen op de langdurige beveiligingsexpertise van Trend Micro qua beveiliging van computers. Wij stellen Windows-client-besturingssystemen al bijna twee decennia lang veilig en beveiligen momenteel meer dan 300 miljoen gebruikers van Microsoft Hotmail overal ter wereld."

Plaats op:
Datum: 1 juni 2006
Bron: Trend Micro
Gerelateerde artikelen  
09-05-2007 Nieuws Trend Micro lanceert mkb-beveiligingsoplossingen voor Windows Vista
15-05-2008 Nieuws Vista vatbaarder voor malware dan Windows 2000
19-07-2006 Nieuws Symantec: nieuwe netwerktechnologie in Vista onveilig
19-07-2006 Achtergrondartikelen Onderzoek stabiliteit en veiligheid Windows Vista
11-12-2006 Nieuws Beveiliging van Microsoft Windows Vista nu al op de markt
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,8 seconden.